Lizardman på Tattoo Expo

indexphoto Tattoo Expo var inte alls som jag minns det. Jag antar att det har utvecklats de senaste åren, jag var ju där 2002 sist. Men det var kul att se alla dessa bås där folk blev tatuerade och höra det välbekanta surrandet från maskinerna. Och det var skönt att få vara på en plats där man nästan smälter in och inte tittar konstigt på mig eller viskar och pekar, för tro mig, igår var det inte jag som var kvällens freak. Det var ju The Lizardman som uppträdde. Jag har sett honom i tidningar och i dokumentärer på TV förr men detta var första gången  jag såg honom live och jag såg lite fram emot det faktiskt. Men om jag ska vara riktigt ärlig så blev jag besviken. Han är ju egentligen inte ett dugg originell och hans show var mest bara löjlig. Han är en cirkusapa som ska göra trix. Att han ser annorlunda ut ja, det förstås.

Men jag förmodar att han inte bara kan stå på scen och ses på som man gjorde med freakshows förr utan han måste leverera en show också och det genom att bland annat stoppa in en sax i näsan och ta sig ur en tvångströja. It has already been done, Lizardman. Jag önskar nog hellre att jag hade sett de shower med suspensions som jag vet de har haft några år innan.

Några kunder kom fram under kvällens gång vilket jag är van vid och numera kommer det fram folk till mig med "Åh jag såg dig på TV!". Jag vet inte hur jag ska tackla det ännu, haha. Jag undrar mest varför folk kollat på ett teckenspråksprogram för ungdomar när de varken är ungdomar eller döva. Men eftersom det var en lördag eftermiddag som programmet sändes antar jag att vissa inte hade annat för sig än att zappa mellan kanalerna. Jag blev även hejjad på av en tjej som jag snackat med över internet. Hon bor inte ens i Skåne så hon har jag aldrig förväntat mig att träffa så det var en mycket glad överraskning.

Vi var en sväng på Breeze efter tattoo expo och vi stötte på vänner och nya bekantskaper. Vi varken upplevde eller startade några extrema skandaler och för mig var det en ganska lugn kväll med en liggande huvudvärk. Under kvällens gång blev jag "dumpad" av två killar och det känns lite som en bitter "paybacktime". Särskilt som det var just dessa två killar. En av dem (X) skulle till tattoo mässan och vi skulle ses där. X kom inte. X svarade inte på sms. Jag kom att tänka på en annan kille (Y) som jag träffat förr och som bor i Malmö. Efter några sms fram och tillbaka och runt midnatt skrev Y att jag kunde komma dit om jag ville. Y sa att jag kunde festa klart sen komma hem till honom. När jag som utlovat smsade efter vår kväll avslutades svarade han inte. Antar att han somnade. Han har fortfarande inte svarat. Antar att Y sover. Eller ignorerar mig. Antingen eller och i skrivandes stund är det mest skitsamma. Men där fick jag för att jag gjorde som jag gjorde i våras. Med både X & Y. Vilken jävla matematik och jag som är så förbannat kass på att räkna, jag kan inte räkna ut varken Y eller X.

Nu är det dags för mig att dra mig till buss och tåg och resa till Helsingborg. Med mig har jag laptopen och mitt nya mobila bredband som jag ska försöka få igång när jag ändå är ute idag. Mer om detta senare.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Therese Anerland skriver:

  Tycker att han inte är så speciell. *huh*
  Hatade matte i skolan så jag kan verkligen inte räkna ut x+y… *vetej*
  Hoppas att det går bra på kursen.

 2. Anna skriver:

  Hoppas det går bra idag på kursen.. Och hoppas din dator funkar också… B)

 3. Thina skriver:

  Synd att han inte va så kul som man hoppas! Har sett honom i början av 90 talet och då va han cool! Det va med jim rose circus, men jag vett att när jag såg delar av dom i göteborg i sommras va det åxå rätt kasst. Jag tror att det kan va att när jag såg det då för länge sen va allt sånt nytt nu har man sett det hundra gånger innan…så det krävs MYCKE mer för att chokera mig än att stoppa en nål i huden och slucka svärd…
  Suspension är jäkligt coolt att se på! Det måste du ta chansen att se om du kan! Jag vill dessutom prova på det…men vet inte om jag vågar…
  Ja du ser jag är rätt knäpp…

 4. Jasas skriver:

  Nej det var ju lite av en besvikelse då! En kompis och jag skulle dit men sen kunde inte hon, vart mäkta besviken och ingen annan kunde hänga med. Skulle ju iofs kunna dra dit med sonen :) Men det är ju så dags att tänka på nu……

  Haha, där fick du till det med X & Y! Elr ja, du fick ju inte till det men med själva matematiken, så att säga. Trist då folk säger att dem ska komma och sen bangar! Men men.

 1. 1 november, 2008

  […] jag hade problem att smälta att han bara tittade in sådär helt appropå sedan den totala dissen när det var tattoomässa och han inte ens har kunnat svara mina sms sedan dess. Ingen förklaring eller nått.  […]

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.