Ljuvliga morgon, ljuvliga ungar

Måndag morgon. Jag vaknade av regnets smatter mot mitt fönster och väckarklockans envisa surrande. Alla barnen sov tryggt och skönt och det var en lugn morgon. När jag öppnade dörren till mina söners rum var lillkillen redan vaken och tittade upp på mig med den ljuvliga stämman som sa “Godmorgon mamma”. Och då blev den goda morgonen ännu godare.
Jag satte mig på sängkanten på Phini’s säng och pussade honom på kinden och sa godmorgon tills han slog upp sina ögon och genast började berätta sin dröm för mig.
De följde med ut i köket där de fick varsin bulle och ett glas O’boy och jag gjorde mig i ordning för dagen. När jag sen tittade ner i spjälsängen som står i mitt sovrum såg jag dessa stora vackra ögonen titta på mig och den vackra lilla munnen sjöng serenader med det största leende en liten bebismun kan frambringa. Ljuvliga måndagsmorgon. Ljuvliga regn. Ljuvliga ungar.

Just idag känns ju allting bra. Min underbara dotter har stundtals varit lite ledsen men inte mer än vad ett famntag kärlek kan råda bot på. Just idag mår jag bra och jag tackar för det. Jag tackar för den goda hälsan jag och mina barn har i behåll och jag tackar för ett gott humör och kärleksfulla ungar.
Det finns mycket här i livet jag ännu inte har men jag tror nog inte jag skulle nånsin vilja byta ut det jag har mot det ändå. För just idag har jag det så bra.

Om ett par timmar ska jag hämta Laaiti från dagis och därefter blir det Phini’s tur att komma hem vid 15. Sen får det bli en tidig snabbmiddag innan vi går ner till killarnas träning. Däremellan måste jag hänga upp tvätten och kanske plocka undan den vikta tvätten som ligger varstans i lägenheten och har gjort det alldeles för länge.

Egentligen har jag inget att blogga om just nu. Jag vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva. Men ni kanske vet vad ni vill läsa om? Lämna gärna en kommentar med förslag på något ni vill läsa om i min blogg. Ställ gärna frågor, om ni vill.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. mimmi skriver:

  Jag vill gärna läsa historien om din kamp mot kilona efter operationen. Ett litet inlägg varje dag hade jag uppskattat, så blir det mer spännande och inte så mycket för dig att skriva på en gång. Skriv tös, skriv…med dina vackra ord!

 2. Jessica skriver:

  Övervikten är en sån sak jag är mycket intresserad av då jag själv är överviktig. Har inte riktigt hängt med på vad som hände eller hur du såg ut innan fastän jag läst din blogg i flera år. Sen ska jag inte sticka under stol med att jag är lite nyfiken på om fadern har hört av sig något mera.

 3. Filippa skriver:

  Underbart att höra att du o din familj mår så bra och fick en bra start på en ny vecka! :)

  Jag hade gärna läst om hur det gick för dig hos Familjerätten och vad som händer nu? Med faderskap osv?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.