Läkartider och kalas inbokade

Jo patruska, det kommer en liten blogg nu mot sentimmarna.

Idag har varit en jävligt lång dag som ändå gått ganska fort, faktiskt. Efter att pojkarna fått sin frukost i morse och vi var alla påklädda, packade jag ner Phinis skridskor och hjälm och vi begav oss till dagis. Efter det gick jag hem till Emma och vi körde iväg (läs: jag körde) och pumpade hennes hjul och körde till Burlöv Center. Vi fikade på Espresso House och Emma shoppade lite. Sen körde vi tillbaka till Staffanstorp, jag parkerade vid ICA och Emma och jag gick in till vår lokala parfymeria där Emmas vän jobbade idag. Jag plockade till mig några badbomber som pojkarna älskar att ha i badet men efter en stund insåg jag att jag skulle missa bussen om jag väntade i kö. Så jag la tillbaka dem och sa hejdå och tack till Emma.

På jobb var det en riktigt lugn dag. Inte en en enda bokning, inga återbesök eller byten inbokade heller. Nada. Jag tog hand om inventeringen och min lärling fick städa studion och under dagens lopp fick vi in några droppisar, som alltid. De sista två timmarna jobbade jag ensam och det är alltid de segaste timmarna på hela dagen. Jag stängde butiken klockan 20 och en stund efteråt ringde Emma med ett "Fryser du?!". Hon körde och hämtade mig utanför jobb och jag fick köra hem. Stadskörning. Mörker. Men hem kom vi helskinnade. Det trodde du inte va? Haha. Det var en utmaning och det gillar jag. Något nervös och ganska mycket på helspänn och 110% koncentrerad tog jag oss hem i mörkret.

När jag kom hem berättade mamma förtjust om det hon fått höra om Phini’s magnifika upplevelse på isen som jag missat och han får själv berätta för mig i morgon bitti. Det fanns även en påse med en present till mig hemma. På påsen såg jag lokala parfymerians logga och log för mig själv och berättade för mamma om vad jag trodde det var. Och mycket riktigt.. jag öppnade paketet och där i låg badbomber. Melon, äpple, citron osv som pojkarna älskar att ha i badet. Så jag ringde upp Emma på studs och tackade så hjärtligt för den enormt fina gesten.

Jag ringde MAS idag för att försöka boka om in läkartid hos specialisterna som ska titta på mig då det är en av mina speciella dagar på jobb men det gick inte att ändra tiden. Det är en mycket speciell tid förklarade sköterskan på andra sidan telefonlinjen efter som det är två specialister och om jag ska boka om kan det dröjs tills någon gång nästa år, att det blir av. Hon föreslog att jag försökte förklara för mian kollegor och chefer att det inte är en "vanlig vårdcentral" utan specialister och se till att jag kommer den dagbne då jag nu fått tid och jag hoppas jag kan lösa det.

Sen har jag även bokat ett kalas till min snart 5 åriga son, på Skattkammarön som han så gärna vill. Det kommer kosta mer än vad jag egentligen har råd med men det är värt det, att få ge min son den lyckan på just den speciella dagen då vi firar bara HONOM och han får vara i centrum. Jag tänkte bjuda alla dagis kompisarna på hans avdelning för att ingen ska känna sig utanför men det är sällan de alla kommer. Sen har Phini några utomstående kompisar som ska bjudas med så jag räknar med att kalaset där kommer kosta mellan 2500 – 3000 kronor. Insamling och pantburkar på G. Hipp hipp hurrah. Han fyller år den 1 december, vilket är en måndag. Jag är i Östersund just helgen innan så kalaset får bli helgen efter, den 6/12.

Och jag är jag astrött. Jag var hemma omkring kvart över nio ikväll och jag gick hemifrån runt kvart över nio i morse. Nu behöver jag nog sova lite.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Therese Anerland skriver:

    Det är så kul att läsa att det går bra för dig med körningen och att du avancerar dig uppåt *kjerlek*
    Jätte gulligt av Emma att ge dig badbomberna.
    Kul att Phini får en sån rolig grej på sin födelsedag *love*

  2. ninna skriver:

    gud vad skoj med sådant kalas, hoppas jag/vi med kan ge våra flickor något sådant stor kalas när dom är i den åldern. Kanske ska börja spara redan nu så blir det inte så mkt på en gång *tihi*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com