Logik vs: Jag är stark

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630> Varför kan inte mina barn bli lämpligt sjuka? Varför måstre de bli sjuka just de dagar jag har massa åtaganden? VARFÖR? Planerar de djävulskt att bli sjuka just då?
Jag var ju lättad att se att Laaiti inte fick lika många koppor som Phini.. tills de bröt ut på riktigt. Stackars skitunge.. Han fick mest i ansiktet & i hårbotten.. men mycket på mage & rygg. Han pendlar mellan 38-39 graders feber. Jag vaknade runt 6 i morse med en het pojke bredvid mig som grät av smärta. Han säger det gör ont. Dte kliar och det gör ont men han totalvägrar mammas ömma hand med kylbalsam eller puder. Jag frågade vad jag ska göra och pojken ville bara ha en kram och en puss på munnen. Det hjälper inte mot kliandet men om det är det enda han vill ha så bistår jag. Idag får pojken spendera några sjuka timmar hos mormor.. jag är tacksam för hennes hjälp i vått & torrt men önskar att jag kunde ta hand om honom idag.

I morse var jag på utvecklingssamtal på Phini’s avdelning. Jag och fröken satte oss i ett annat rum och vi pratade om Phini. Det första hon sa var om hur han har utvecklas så enormt. Det är faschinerande och uppmuntrande. Hon berättade om hur duktig han är på allt, hur han är social och leker bra med de andra barnen. Han är ordningsam och duktig. Han är noggrann med hur han tar på sig kläderna, för om hans byxor åker upp under hans galonbyxor så får han nästan lite frispel haha. Hon berättade om de gånger på gymnastiken när fröken satt på bandet med instruktioner och satt sig för att observera barnen om hur de gör när inte hon är med och leder. Och faktiskt (det trodde jag inte) var det Phini som tog på sig ledarrollen och följde instruktionerna på bandet och talade om för alla barnen hur de ska göra. Han är framåtriktad, glad och en trevlig pojke att ha med att göra. Han drar sig gärna undan lekar som känns för aggressiva, exempelvis om det ska brottas eller boxas – Phini klarar inte av våldlekar sådär och jag tror jag vet varför och kan känna en känsla av ”tur i oturen..” för att barn lär vad de lever… (läs: levde).

Jag har hamnat i den sitsen jag INTE ville hamna i. I en sits av förvirring och beslutfattande om vissa aspekter i mitt liv. Logik kämpar emot. Logik kämpar med blod opch tårar. Jag är kräfta, vi är känslomänniskor och längtan till familjen, kärleken är stark. Min helg har varit.. enormt intressant. In fact, det har varit intressant sedan Torsdags. Jag har fått svar på många frågor som jag redan hade svar på men att få det bekräftat känns som en börda lättats inom mig. Jag känner att jag börjar nå ännu en punkt då jag börjar inse mer och mer om vissa saker. Inse saker jag egentligen redan visste men får det bekräftat ytterligare ständigt. Jag är tacksam för det eftersom det underlättar en del beslut inom mig. Vissa saker jag varit kluven om blir mer och mer ett faktum. Frågor om det förflutna har klarats mer upp och frågan om vart jag står i förhållande till vissa människor i mitt liv har fått sin plats. Jag känner mig mer och mer säker på hur jag vill ha min framtid – det som jag redan visste från början.

Jag trivs så bra som det är! Det är inte mycket i mitt liv jag vill ändra på..! Jag har mitt dröm jobb, jag har ett fint hem jag inrett efter mitt eget tycke. Jag har två underbara söner som är perfekta, stabila och sociala. Jag har fixat min kropp och mitt utseende och kan för första gången i mitt liv faktiskt se mig i spegeln och tycka att jag ser ganska okay ut.. Jag har många vänner som finns här för mig. Jag är social och umgås med människor, jag går ut och festar och jag träffar mycket folk. Jag har boken jag skriver som redan nu är eftertraktad, jag har blivit intervjuad av tidningar och för examensarbeten och jag har blivit förfrågad av TV efter en intervju. Det är ju bra! Jag MÅR bra. Jag har kastat bort alla känslor av osäkerhet, svartsjuka och avundsjuka, ilska och hat och bråk och skrik och alla dessa gånger jag satt och undrade saker om oro. Istället är jag glad och lycklig. Jag ser fram emot att gå till jobbet och jag ser fram emot att få hålla om mina barn. Jag har många människor i mitt liv som verkliugen genuint älskar mig och vill mitt bästa. Jag totalvägrar att ändra på något utav det för att jag vill vara lycklig. Jag vill inte ha massa problem eller strul i mitt liv och det är den avgörande faktorn. Jag bjuder inte in det.

Och jag trodde inte att jag skulle tänka såhär eller känna såhär. Jag trodde att det skulle bli.. annorlunda. Jag förvånas över min egen styrka och hur jag i dagsläget håller huvudet kallt och skiten utanför min dörr och känner en sådan distans. Jag känner mig medveten om saker och känslor men väljer att vara stark och stå emot. Än så länge lyckas jag..

Du gillar kanske också...

16 svar

 1. Annelie skriver:

  Oj, kära nån så mycket prickar han fått *iih* stackarn. Hoppas han blir bättre snart. kram på er

 2. Robert Michel skriver:

  I just stopped by your blog and thought I would say hello. I like your site design. Looking forward to reading more down the road.

  Robert Michel

 3. Lotta skriver:

  Stackars liten *hart*

 4. Tale skriver:

  Maddi, that your kids get sick at the worst possible time has nothing to do with their evil planning. It’s just a sign they are completely normal. All normal kids do that! It’s Murphy’s law!

  But isn’t he a cute (and spotted) little boy, that put his trust in Mummys hugs and kisses in hard times! Forget medicine and remedies, love is all you need. *love*

  I am VERY glad to hear you don’t won’t to change your life now that every thing is working out for you :) Even if it’s really non of my business, you have had me worrying for a while now. *blush* It sounded a little like you were on your way to doing something you might regret later.

 5. Jana skriver:

  Japp numera äter jag så nyttigt igen! ^) Och så har jag börjat på gymmet igen … har haft ett uppehåll med träningen i ett år. *blush*

  Och vet du vad? Nu kan jag visst träna ensam – innan har jag alltid varit tvungen att ha sällskap där borta i F&S lokaler. Nu kan jag själv, hi hi.

 6. Jana skriver:

  Förresten. Upptäckte att du minsann tipsar om musik här också (hur länge har du haft den funktionen?) och jag blev ju helt kär … har aldrig hört henne förut men skall definitivt lyssna in mig ordentligt.

 7. Anna skriver:

  Åhh kan inte va skönt med alla dom där prickarna.. *uhh* Men gud va kul att du får höra massa bra om din son. Skönt att höra att han utvecklas och funkar utmärkt tillsammans med andra barn… *love*

 8. MittLivSomJag skriver:

  Så underbart att läsa! :D

 9. patruska skriver:

  ucsh stackrs laaiti, det ser inget vidare ut

 10. Morrica skriver:

  En sån liten prickis, om han varken vill ha kylbalsam eller annat, prova med kylskåpskall mjölk på prickarna, det kan dämpa klådan minst lika bra som kylbalsam och är mycket lättare att duscha bort.

 11. Emma skriver:

  Stackars liten… Jim blev ju alldeles nervös när du berättade om dem i fredags, såg du? ;)
  Blir glad av att höra att du mår så bra och får klarhet i dina funderingar..

 12. Jessica skriver:

  Hjälp vad många koppor stackaren hade. Kan verkligen inte vara skoj. Skönt ändå att det sker när man e liten så det inte är något man minns

 13. Caroline skriver:

  Stackars liten!! Hoppas att hans koppor snart försvinner=)

 14. Sarah skriver:

  Goda nyheter, är glad för att du mår bra.
  Tycker du verkar hittat dig själv på sätt
  som många av oss andra aldrig gör.

  Krya på kram till stackars Laaiti

 15. underbara blogg:D skriver:

  *love* underbara blogg , älskar det sätt du skiver på, trots allt du och dina hur underbara söner har fått/går egenom. Ni är starka, och fantastiska :D

  Längtar tills din bok kommer, då måste du säänga till

 16. Marie skriver:

  Stackars liten kille! :/ Inte lätt att få så många på en gång. HOppas att han blir bättre snart! Kul med såna härliga nyheter från fröken också :D

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com