Lotta var fullast, för en gångs skull!

Jaha.. då ska jag alltså sålla ut vad som är värt att nämna om vår utekväll.
Vi var hemma tidigare än vanligt. Och nånstans däremellan hände faktiskt inte mycket. För ovanligheternas skull.

missmaddis inför festen.. Jag blev hämtad av Lotta och Conny och vi körde mot Anderslöv – hålan som gud både glömde och gömde. Jag hamnade på en fest där jag inte kände nån. Sara och hennes kille har jag förvisso träffat förr men det vore en ren lögn att påstå att vi är vänner, än mindre känner varandra. Sara verkar inte tycka om mig. Det enda positiva jag nog kan säga om henne är att hon åtminstonte inte hycklar om sin avsky mot mig, han visar det i alla fall öppet haha. Jag bryr mig faktiskt inte och jag tar det inte personligt för hon känner intemig. Så fientligheten byggde bo på festen och man märkte av det i luften. Jag hade inga problem att komma överens med killarna men tjejerna på festen (vi var faktiskt bara 4 kvinnor, inkl mig och Lotta) var Puss, darling <3 svåra. Jag upplevde dem som lite surfittor och fy  fan vad jag kommer få skit för att ja nyss skrev det haha. So shoot me. Det var onda ögat, små elaka kommentarer och det klassiska för kärringar. Sånt som man gjorde redan som fjortonåring som vissa kvinnor inte växer ur. Och Lotta och jag har det gemensamt att vi ofta får tjejerna emot oss men inte deras män. Igår kände jag dock att jag hade det lite hetare om öronen än Lotta eftersom jag var utbölingen haha. Undrar varför vi kommer så mycket bättre överens med killarna..? Men jag var mig själv även om jag bet mig i tungan vid några tillfällen. Det var tur att Lotta och Conny var där, två (relativt) likasinnade som jag kunde jävlas med.

*

True love! Vi blev hämtade och åkte in till Malmö och styrde kosan till  Breeze. Jag har bönat och bett Lotta att vi ska åka någon annanstans för en gångs skull men att dra Lotta från gamla Heartbreak är fantamig ingen lätt uppgift. Lotta var alldeles för full redan innan vi var i Malmö och m det inte ore för att alla vakterna redan känner henne så hade vi nog fan inte blivit insläppta. Väl inne tyckte jag inte att det var nått speciellt.. där var mycket folk, såklart, sådär runt den 20:e och alla föräldrar  är ute och bränner sina barns barnbidrag (nej jag ar mina egna pengar) och jag kände inte många där. Lotta föreslog att vi skulle sjunga karaoke och hon brukar aldrig få upp mig., “Vi sjunger Jason Mraz, I’m yours” sa hon. Jag gick med på det, men   jag & Conny! BARA den låten och ingen annan och jag var säker på att de inte skulle ha den. Fuck. De hade den och jag fick hålla mitt ord. När karaoke tjejen ropade upp våra namn räcke jag henne fingret. Haha. Fem sekunder senare lutade hon sig fram och frågade “räckte du mig fingret?!” Jag svarade sanningsenligt och Lotta förklarade mitt löfte och min motvilja haha. Jag sjöng. Falskt.

Emma hade erbjudit att hämta upp oss efter hon slutat jobb 4:30 men vi klarade inte mer. För en gångs skull stod vi enade om att vi måste ta oss hem tidigare och så blev det. Lotta var för full och vi hade tråkigt. Så en tripp till Max innan vi tog en taxi hem.

*

<KENOX S630  / Samsung S630> Idag blev det lugnt. Jag vaknade, drack en kopp kaffe, klädde på mig och hämtade hem mina pojkar. Vi slöade lite hemma och jag tog ett varmt skumbad och det var lugnt och härligt tills Laaiti hoppade i. När vi var påklädda gick vi och mötte upp Madde och hennes två barn och vi gick till en lekplats där pojkarna fick åka linbana. Men det var för jävla kallt för mig så vi gick hem efter en stund och beställde pizza haha. Pojkarna klagade inte och jag slapp laga mat. It’s a win-win situation. När vår pizza-guy kom sprang pojkarna fram och var inte ett dugg blyga “HEJ JAG HETER PHINI HIRSCHBERG” skriker Phini och börjar prata i mun med Laaiti som till och med sprang ut i trappan och tog killen i handen och började berätta hela sitt liv typ..

My god. Vaddå utsvultna efter manliga kontakter? Det gör mig bara mer taggad att faktiskt hitta ett stabilt förhållande. Det börjar bli dags nu. Inte bara för min del, utan för pojkarna med. De behöver en ordentlig fadersfigur.

Fler bilder på bilddagboken

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Bara jag skriver:

    Ja du för en gångs skull va det jag som v fullast. Nu mår du säkert haha. Men men alla skall vi vara det nån gång. Men att inte glömmas bort.. Jag somna INTE i alla fall haha.

    Jag drack och drack för att klara av det hela.. Dum ide men ändå fann jag det smart att göra så… Men du får snart ta igen din plats som fullast. Detta va min första och sista detta året… *george*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com