ante omnis mea familia

Lugn kväll med 4½ liter

Jag hade egentligen inte planerat att vi skulle gå ut igår. Min plan var att sitta hemma med några vänner och dricka lite likör. That’s it. Men ganska snart därpå blev tjejerna (Dizzy & Jenny) sugna på utgång och vem är jag att sätta käppar i hjulet..?

Det bar av mot Breezer (Heartbreak) i Malmö och bakefter lämnade vi kvar den gigantiska 4½ liters whiskey flaskan. Som vanligt träffade man på vänner och bekanta men det mest familjära ansiktet jag såg och älskar är ju Lotta.

Det blev mycket dans och fart, som alltid men något dämpat än de gånger när Lotta och jag varit laddade och taggade. Jag fick ju ta Dizzy lite i beaktelse som inte festat på flera år. Mjukstart, kallar jag det. Fan vad jag är dåligt inflytande på mina vänner.
Lotta hade sällskap med mumsbit. Bland annat en J som är tuggat kött för min del men även nytt. En ung, stor man. Lotta satte en varninglapp på honom, han  var off limit. Så off limit är det men jag stal lite kyssar när jag trodde att Lotta inte tittade. Fan vad fel jag hade, kärringen tycks ha ögon i nacken. Innan jag visste ordet av sågs Lotta inte till längre. Men jag såg H. Muskelknippet själv. Mums, lunch ;)

Dizzy & DbD sov över hos mig, fulla och jävliga däckade vi runt 6 i morse. Vi var uppe och drack kaffe vid elva efter att jag hade kämpat med att få bort gårdagens rosa ögonskugga. Det var jävelen vad den sätter sig, dagen efter påminner om slagsmål med blåtiror men det var det fan värt.

Idag var det fint väder så jag hämtade barnen från mormor & gick ner till Madde där hon hade förberett med underbar fika med kaffe, saft och mackor. Vi satt och pratade och åt och efteråt lekte barnen i några timmar innan det fick ta sina cyklar och följa med oss ner till ICA. Jenny följde med mig och pojkarna hem och bakismat beställdes för leverens från lokala pizzerian. Det kan vi fan unna oss. Gott var det.

Så där har ni en lugn utekväll. Önskar jag hade tillgång till alla galna bilder som mina vänner tog med sina mobiler. Det är kick-ass bilder, haha.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

13 tankar om “Lugn kväll med 4½ liter”