Lugna tider i bloggen

Det har onekligen varit lugnt på bloggen, mina vänner. Mina inlägg har varit sparsamma och kommentarerna likaså. Jag har verkligen varit trött på sistone. Inte nog med att mitt nya schema innebär fler timmar än mitt förra jobb, det är absolut – utan tvekan, mer fysiskt krävande likaså. I synnerhet när man går från ett ganska så inaktivt yrke. Men det känns bra ändå, tror jag. Jag har nog inte riktigt hunnit vänja mig, det ska jag villigt erkänna, men jag gör det bästa jag kan och det vill jag tycka är bra nog.
Jag borde så mycket men hinner så lite. Med dessa nya arbetstiderna är det svårt att få till allt det där jag som jag lyckats lägga på förmiddagarna förr – läkarbesök, telefonsamtal, möten osv. Jag får skippa det mesta för att jag varken kan eller vill ta för mycket ledigt från jobb. Men jag borde, inom det snaraste, få till ett läkarbesök och dels kolla upp mina värden och sen kolla upp denna hostan som håller på att ta död på mig. Den har varit ihärdig i minst 3 veckor och vill inte ge med sig och stundtals tappar jag andan helt när jag hostar.

I morgon är det dags igen. Tingsrätten. Nu ska vi se vad som händer. Ska vi satsa pengar på det denna gången?

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Nina O skriver:

  Jag vet hur svårt du har att få i dig mat, men glöm inte att du behöver mycket mer näring när du jobbar så fysiskt. Någon extra smoothie om dagen kanske?

  Vad gäller tingsrätten är jag tveksam till om någon skulle sätta pengar på att han dyker upp?
  Lycka till i alla fall.

  Puss!

 2. Tess skriver:

  Satsa pengar Nääs känns mindre viktigt när man nästan till 100% observera nästan vet att han inte dyker upp. Håller med ovan som skrev att du skall inte glömma bort att få i dig mer energi. Om inte smoothie funkar så i alla fall ett dubbel nougat samt en kopp kaffe! :-))

 3. C0mmentarius skriver:

  Han vill inte komma, hela hans liv är en flykt från sig själv. Jag skulle nog tro att han ligger och gömmer sig/ håller sig undan imorgon.

  Det är tufft med jobb, barn och hem! Du gör det madderfacking bra, kämparglöd i dig :star:

  Lycka till nu! Med allt!

 4. Emma skriver:

  Uppsök en läkaren kvinna!

  Så här i juletider kan jag inte sätta pengar på ett vad(snål och vill köpa julklappar), men om han kommer så tycker jag att du pallrar dig upp till Lappland så kan du få en hundspannstur inkl kaffe och möjligen se norrsken ;) Det anser jag att alla är värda :D

 5. Emmily skriver:

  Lycka till imorgon så du äntligen får ett avslut på det här!

 6. mimmi skriver:

  DET ÄR jobbigt att jobba heltid och vara ensam mamma! Inget snack om saken! Det är superviktigt att du i första hand äter ordentligt och sover mycket! Låter enkelt va? Men jag vet att det är svårt. Ät små mellanmål ofta, sånt som du vet att du inte spyr upp, smoothies, bananer, en liten macka eller digestivekex (inte bara kaffe och cig). Det ger dig mer näring och kraft att klara dagarna på jobb och kvällarna hemma. Och så lägg dig lite tidigare varje kväll. Skittrist, jag vet… men ordentligt med sömn ger också mer kraft och ork. Ta en liten lur så fort det finns tillfälle, det gör faktiskt nytta.

  OCH GÅ TILL LÄKAREN! Beställ en tid efter arbetet, kanske kan dina föräldrar hjälpa dig och hämta barnen den dagen. Kolla hostan, det är inte bra att gå så länge med hosta. Passa på att få tagit ett Hb också (järnvärde). Har du en infektion i kroppen blir du ju inte piggare precis, eller hur?

  (Goda råd från en duktig flicka som röker och dricker massor av cola light, he he,) :-*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.