ante omnis mea familia

Lugnet före stormen

MSN(21:07) (*)Madde(*): who cares d e ju fredag imogon
(21:07) DramaQueen: ja precis! freedag :D
(21:07) (*)Madde(*): :D
(21:08) (*)Madde(*): Sugen på att mysa till d?
(21:08) DramaQueen: på fredag?
(21:08) (*)Madde(*): Äta pizza el nått?
(21:08) DramaQueen: fan vad nice!
(21:08) (*)Madde(*): ja imorgon? med el utan barn
(21:08) DramaQueen: ja för fan! varför inte!

Så ikväll är det mys hemma hos Madde med pojkarna. Jag frågade Phini i morse om han ville äta pizza med Madde & hennes son och det självklara svaret var givet. Han vill hem till sin kompis, leka och käka pizza.

Det finns inte mycket som slår just det, att ha de närmaste vännerna just nära. Att vi bor så nära att jag kan gå hem till henne närsomhelst, att umgås och dricka kaffe/thé och prata om precis vadsomhelst. Det slår telefonsamtal, sms & msn med hästlängder. Jag uppskattar Madde som fan. Hon var inte direkt den som jag hade förväntat mig skulle bli den vännen hon är för mig, om jag ska vara ärlig, men ibland är saker och ting inte alls som man tror. Ibland är den man mest kan lita på mitt framför näsan på en utan att man ser det själv. Ibland är den man litar blint på ens egen värsta fiende. Men finessen i det hela är att sanningen kommer alltid fram till slut, på ett eller annat sätt och de som är genuina vinner alltid. Good vs Evil.

I morgon är det Arlöv som gäller för mig, 2st pojkar och en liten rosa sak. Se, jag har vänner överallt omkring mig och alldeles runt husknuten. Det blir förmodligen ganska mycket koffein intag, tjejsnack & skitsnack, skvaller & baktaleri och skrik på barn som leker för högljutt. Underbart! Jag längtar!
Lotta har jag som sagt inte träffat på väldigt länge, och jag har en känsla av att hon och jag har väldigt mycket att prata om.
Kim och jag har alltid någoit att prata om. Problemet är nog att få henne tyst.

Både Madde & Kim har varit vänliga nog att förbereda mig på den kommande stormen som det sägs ska dra över just här där vi bor. När jag tittar ut genom fönstret är det alldeles vindstilla. Inte ett endaste löv rör sig en milliemter på träden och jag undrar om ens fåglar kan sväva idag. Ser inte mycket ut till storm. Antingen har vi blivit grundlurade några månader innan 1:a April eller så är det detta som menas med lugnet före stormen.

Men prognosen tycker jag ser okay ut i alla fall. Storm i min värld är när takplattor blåser av och träffar en stackars människa mitt på pannbenet. När träden slits ur marken och rakt igenom någons fönster och brutalt mördar en oskyldig fönstertittare. Det är storm det. Inte lite fattiga vindpustar..


Vädret

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “Lugnet före stormen”

%d bloggare gillar detta: