ante omnis mea familia

Malmös snyggaste piercare

Jag tog en sväng förbi Vero Moda. Provade en svart klänning. Det fanns bara en kvar. Strl S. Den passade perfekt.  Jag velade fram och tillbaka om jag skulel köpa den eller inte men gick tomhänt ut ur butiken. Berättade om klänningen för Cindy och ångrade mig att jag inte köpt den. Detta var igår.

Innan jag gick till jobb idag hade jag ca 20 minuter att spendera. När jag närmade mig Vero Moda tänkte jag att jag skulle se om den fanns kvar. Om den fanns kvar så var det ödet, bestämde jag. Då var det meningen att jag ska ha den. Och den fanns kvar. Denna gången lämnade jag Vero Moda med en påse.
Jag sprang in till Lindex som har leggings i skrikiga färger och tog den som syns mest – knall cerise rosa. Detta kan bli bra tänkte jag.

Efter nån timme på jobb blev jag enormt kissnödig och gick in på toaletten bara för att upptäcka att blixtlåset i mina vita byxor fastnat.
Både Cindy och jag slet, drog och försökte till och med att dra ner det med en tång, men utan att lyckas. Blixtlåset gick i sönder och jag fick nästan panik och kissade nästan på mig. Så jag tog fram saxen och klippte sönder byxorna. Sällan har det varit en sådan befrielse att få lov att kissa, ska ni veta.

Och tur i oturen (eller var det ödet?!?) så hade jag en outfit med mig som jag så illa tvunget fick ta på mig. Cindy godkände och peppade osäkra maddi. Maddi som SÄLLAN går i klänning – och vfet ni, nu äger jag två klänningar och bägge ska ni få se idag. Jag har massiva komplex för vissa kroppsdelar och Cindy fick lugna mina stackars nerver. Hon påpekade att hon aldriog någonsin sett mig så osäker, det passade inte mig. Men som jag sa till henne, det är vissa saker man måste jobba lite med och lovade henne att innan min arbetsdag var slut skulle jag säga "Fuck it – jag pallar inte vara osäker mer. Who gives a shit" och så blev det.  Jag tog till ochmed en promenad genom centrum i min by när jag kom hem.

Och så här blev min dagens outfit..

 

2

Ikväll sover barnen hos mormor & morfart och Falått ska ha en liten get-together med en massa tjejer. Jag tänkte ta en sväng för bi och se vad de dricker – och dricka upp det. 

Men nu väntar ett välgörande bad och nudlar för min del.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

25 tankar om “Malmös snyggaste piercare”

%d bloggare gillar detta: