ante omnis mea familia

”Mamma, du är ALLTID fin!”

Och för er som undrade om mitt öga – tack för er omtanke, först och främst. Jo ögat känns lite bättre. Det är inte lika svullet och jag kunde faktiskt öppna ögat lite i morse när jag vaknade. Det är fortfarande väldigt rött och jag ser idag att det börjar mer likna en blåtira runt ögat och adderar till en uppsyn av misshandel.

I morgon ska jag jobba. Jag har inte bestämt mig för om jag ska täcka över med en kompress eller om jag ska bara så lätt som möjligt täcka det värsta, i alla fall undersidan med foundation och grejor. Eller om jag bara ska låta det vara eller sminka andra ögat i rött & rosa. Vad tror du, kan man stå i butik & jobba som piercare så som jag ser ut nu?

i morse

Jag: Är mamma ful nu, med detta ögat?
Phini: Nej, mamma du är ALLTID fin!

Phini & jag Phini & jag 

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “”Mamma, du är ALLTID fin!””

%d bloggare gillar detta: