”Mamma, du är ALLTID fin!”

Och för er som undrade om mitt öga – tack för er omtanke, först och främst. Jo ögat känns lite bättre. Det är inte lika svullet och jag kunde faktiskt öppna ögat lite i morse när jag vaknade. Det är fortfarande väldigt rött och jag ser idag att det börjar mer likna en blåtira runt ögat och adderar till en uppsyn av misshandel.

I morgon ska jag jobba. Jag har inte bestämt mig för om jag ska täcka över med en kompress eller om jag ska bara så lätt som möjligt täcka det värsta, i alla fall undersidan med foundation och grejor. Eller om jag bara ska låta det vara eller sminka andra ögat i rött & rosa. Vad tror du, kan man stå i butik & jobba som piercare så som jag ser ut nu?

i morse

Jag: Är mamma ful nu, med detta ögat?
Phini: Nej, mamma du är ALLTID fin!

Phini & jag Phini & jag 

Du gillar kanske också...

12 svar

 1. Martina skriver:

  Ta chansen och lek pirat!!!
  Sminka sen andra ögat skitsnyggt =)

 2. Natteli skriver:

  Vilken söt unge! Mamma är alltid fin!! :D

 3. Sarah skriver:

  Ja, vad fan, folk hittar alltid ngt att glo på, så vad gör det? Roligare att låta dom att ha ngt att snacka om.
  Och du skäms ju inte (kan jag tro) så klart, kan du jobba, gör det!

  Sov gott

 4. Hanna skriver:

  Grymt sött sagt!
  Och appropå ögat så röstar jag också för pirat xD

 5. Sandra skriver:

  Ne, mamma Maddis är inte ful men det ser faktiskt ut som om du fått en riktig smäll på ögat:/ Ja, gör ngt spexigt av det på jobbet! Natti…

 6. TuffLoysan skriver:

  Men herregud.. du ser faktiskt misshandlad ut.. illa =/ Men det ser mer friskt ut än tidigare. Men skulle juh vara lite fränt att sminka andra ögat i samma färger =) Eller så sjukskriver du dig helt enkelt, kan vara grymt skönt att få va hemma nån dag extra =)

 7. Louise skriver:

  Mamma Maddie är ALLTID fin! :)

 8. Jessica skriver:

  Naaw, det är bland det finaste man kan få höra

 9. Tale skriver:

  I hope you by that kid a bike soon! He deserves it for saying so. It shows a lot of empathy and social intelligence – or a need for glasses ;-)

 10. Pernilla skriver:

  NU ser d verkligen ut som du varit med i en boxningsmatch.
  Men sikken skillnad det blev med lite smink!

 11. Anna skriver:

  fy fan va det ser ut… inte kul.. men skönt att höra att det börjar gå åt rätt håll i alla fall.. :)

 1. 4 februari, 2011

  […] ArrayArrayArrayArrayArrayArray Postat i […]

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.