Mammaångest

Snacka om ÅNGEST!
Mina söner börjar bli stora. jag vet egentligen om det men har lite svårt att verkligen FÖRSTÅ det. Och ja, det börjar bli dags att släppa taget. Det är först nyligen som jag låtit mina söner gå hem till mormor själva – som faktiskt bor i HUSET BREDVID! Men det har ju gått bra, faktiskt.
Idag kom Phini och frågade om han och lillbrorsan fick gå ut och spela fotboll och leka på gården och tänkte att det nog kan vara dags.. dags att släppa mitt hårda grepp om de och låta de få lov att bli stora pojkar. Större i alla fall.

Så vi gick igenom mammas gyllene regler innan de gick (basics, basics, never talk to strangers osv) och gud nåde den pojke som missbrukar mitt förtroende.
Än så länge går det bra, jag går ut på balkongen var femte minut och kollar så att de är på gården, för det är det enda stället de får lov att vara på. Och Phini har ju mobilen med sig och NU kom jag på varför det är BRA att ge sin unge en aktiverad mobiltelefon…

Men ångesten.. tja, det får jag jobba på. BRIS i all ära men när fan ska de skaffa MRIS (MAMMORS rätt i samhället)… Jag kan behöva det nu, innan mina naglar är obefintligt nerbitna.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. patruska skriver:

  tror faktikst att det finns något som heter FRIS

 2. mimmi skriver:

  Ha ha..jag förstår dig så väl! Men släppt greppet har du inte än eftersom du kollar dem var 5 minut, eller hur? Och det är bra, håll mycket koll i början innan du lär dig hur pass mycket du kan lita på dem. Någonstans och någon gång måste man börja även om det tar emot. Skaffa lösnaglar, så har du mer att bita på! <3

 3. mimmi skriver:

  Förresten så kom jag på att man nuförtiden kan köpa små GPS och fästa på sina ungar. Så att man kan hålla koll på var barna är. Kanske en ide?
  Då slipper du få trasiga nerver menar jag…ha ha…

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com