Mammigare kan ingen vara.

Jag har sällan skådat en mammigare unge än min. Eller gosigare. Det är helt otroligt. 

Keeron vill helst vara i samma rum som mig hela tiden. Det går inte mer än max 10 minuter mellan gångerna han kryper upp i min famn och ska kramas och ge mig en liten puss på munnen. Han ska kramas jämt! Lagar jag mat eller annat så står/sitter/ligger han ofta nere vid mina fötter. Drar mig i byxorna, sträcker upp sina små armar i den klassiska ”plocka upp mig”- gesten. Hans ordförråd är givetvis fattigt men mamma kan han säga. Ofta. Nästan jämt. 

Imorse när jag satt på toa kom han in (som alltid) och sträckte upp händerna. Det slutade med att han satt i mitt knä när jag satt på toa. De gånger jag stänger honom ute så gråter han hejdlöst och knackar på dörren tills han tröttnar på det. Då sätter han sig ner med ryggen mot dörren och dunkar huvudet mot dörren tills jag är färdig. 

Han kan absolut leka en stund. Men det dröjer inte förrän han kommer fram till mig. Sitter jag i soffan så klättrar han själv upp i famnen för kramar och pussar. Annars står han bredvid med armarna upp mot mig. När jag plockar upp honom slänger han armarna runt min hals hårt och burrar in ansiktet i min hals. 

När han ser mig lämna rummet går han ofta efter. Går jag upp på övervåningen så står han på grinden och gråter tills jag kommer. Knackar på dörrar till rummet där jag är. Förföljer mig helt enkelt. 

På nätterna kan ibland Magnus plocka upp honom när han vaknar. Men han ska ligga hos mig. Om Keeron varit ledsen och Magnus lyckats lugna och trösta honom så att han somnar så kan han vakna när han hör min röst och då ska han omedelbart upp i min famn. Då duger inte Magnus längre. 

Det är fan extremt. Hur ska han kunna skolas in på dagis som planerat nu den 7/12?

Det är så fruktansvärt mysigt att han vill gosa så mycket med mig. Jag älskar det, älskar att gosa. Men ibland är det påfrestande. När man ska laga mat. Duscha. Sitta på toa.. 

Ingen annan älskar mig som Keeron! 
   
 

  

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Marie skriver:

    Vilka fina bilder! Passa på att njut av läget som det är nu. Keeron kommer att ha speciella ”pappaperioder” också med tiden. Sen kommer ju den åldern som du vet då mamma bara är skit och dum. Så…. passa på att älska bli dyrkad. Det kan dröja 20-25 år till nästa gång! Puss och kram snygging

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com