ante omnis mea familia

Man hittar märkliga saker när man tvingas sortera och rensa

Och så glider den sista delen av helgen sakta förbi och det är snart dags för en ny vecka. En ny vecka. Och denna helgen ska vi ha hunnit med lite städ, lite julpynteri och lite första advent firande.
Jag har spenderat i stort sett hela helgen hemma hos mina föräldrar och återhämtat mig sedan min krash i fredags. Pojkarna har spenderat nätterna hemma hos sin mormor och morfar och jag har bara haft Kaeli hemma. Hon vaknar fortfarande i panik om nätterna och dessutom okristligt tidigt de senaste morgnarna. Men hon tar igen sömn under dagstid, jag lyckas inte riktigt med det.
På bättringsväg.

Draktränaren PosterIdag såg jag en film hemma hos mina föräldrar. Pappa satte på filmen ”How to train your dragon” och det var i topklass för mig. En film alldeles i min smak. Jag rekommenderar den starkt. Jag är en sucker för drakfilmer! Jag är nog en sucker för barnfilmer helt generellt, särskilt alla dessa nya häfiga filmer som kommer till denna generationen som växer upp nu.
Önskar jag hade kunnat få se den 3D bara, det hade varit ännu häftigare. Gillar ni också barnfilmer eller är det bara jag som inte riktigt vuxit upp ännu?

Jag letade fram lite julpynt idag, det pyttelilla jag har, och satte upp lite. För att kunna få fram påsen med pynt var jag tvungen att gräva mig fram i den lilla klädkammaren där jag bokstavligt talat har KASTAT in skit. Så jag passade på att sortera där inne med. Kläder som är urvuxna och sönder och skor likaså. Kartonger som bara tar plats utan att fylla någon funktion. Så jag sotererade skit i sopsäckar som ska kastas när tillfälle finns. Och självklart hittade jag saker jag trodde jag hade kastat eller glömt jag ägde. Bland annat åkpåsen som pojkarna hade när de var små. Fan. Jag har ju beställt och betalat en ny. Om jag bara hade mer koll. Om jag bara vore mer organiserad.
Jag hittade även en säck med undanlagda kläder. Bland annat mammakläder jag trodde jag hade kastat. Om jag bara visste det när jag var gravid med Kaeli.
Jag hittade även två tröjor jag hade innan jag gick ner i vikt. Storlek 56. Jävlar i helvete vad de är STORA. Vilka TÄLT!
Jag ska ta en klassisk bild där jag håller de sidan om mig så man ser skillnaden. Haha.

På onsdag fyller min son 7 år. Oj.
Jag kom  på det.. typ NU. För en sekund sedan. Shit.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Man hittar märkliga saker när man tvingas sortera och rensa”

%d bloggare gillar detta: