Man kan ju INTE TRÄNA MÄN!!

Egentligen orkar jag inte blogga. Jag har haft huvudvärk och magsåret gjorde sig påmint idag under hela min arbetsdag och jag är trött som ett ålderdomshem. Men här sitter jag.

frukost? Övningskörningen gick baidag. Emma och jag fikade inte på Bengans här i vår by och således blev det ingen mariabakelse till frukost. Nej, för idag fikade vi frukost på Espresso House på NOVA och det blev en latte och en Chocolate-Hazelnut brownie med grädde. Haha, jag är så jävla nyttig. 3 morgnar i rad har det varit antingen bakelse eller kaka til frukost. Fuck, Dizzy kommer slå ihjäl mig, detta kommer jag få höra. Men vad gör det om hundra år.. jag är ju fortfarande snygg?

Jobb gick smärtfritt idag. Jag sa ju att det skulle bli en intressant dag och så blev det. Det var kul att få lära känna denna nya piercaren och få höra hur han brukade pierca på den studion han jobbade på vilket är (i min värld) jobbigt, invecklat och drygt. Jag föredrar ju mitt sätt, mina verktyg och mina nålar. Så är det ju, så har jag alltid jobbat. Trots att man har samma yrke betyder inte det att man jobbar likadant. Jag har gjort likadant i snart 7 år och det har funkat perfekt för både mig och kunder oh jag vet alternativa sätt att pierca och har även testat men detta sättet är smidigast för både mig och mina kunder (detta vet jag av erfarenhet). Men det är ju intressant att höra hur de gjorde på hans studio och jag hoppas han kan anamma lite av vårt sätt att arbeta för det hör väl till kan jag tycka att man “tar seden dit man kommer”. Om man exempelvis jobbat på Glitter och lärt sig deras sätt med lagerhållning och inköp kanske man får “skola om sig” när man börjar jobba på Guldfynd som kanske har andra rutiner och sätt att arbeta? Men vi vet hur det är, man KAN INTE TRÄNA MÄN!
Nåja, som person är han trevlig (och ung) och påpekade att jag är “vulgär”. Jag har ingen aning om vad som kanha fått honom att tycka det?! Sen vill jag påpeka, innan ni kommenterar så jävla elakt, att jag INTE är vulgär framför kunder. Jag KAN faktiskt vara trevlig. Tro’t eller ej.

När jag satt på bussen hem ringde telefonen. Jag var faktiskt inte beredd på att han skulle ringa. För det är ju nästan alltid så att när jag ger upp hoppet om honom och hela tanken om honom överhuvudtaget så dyker han upp. Ett sms. Telefonsamtal. Men kvällens samtal var intressant, upplyftande och berikande men inte ett förbannat dugg förklarande. Jag vet fortfarande inte. Jag vet inte ett piss. Men jag hade tur att vi kom in på vissa grejer och jag var rakfram och ärlig. “Vissa dagar tycker jag om dig. Men andra dagar tycker jag bara du är skitjobbig” haha. Det jävligaste med det var när han sa “detsamma”. What the fuck.. JAG – JOBBIG?! Det var det fräckaste. Madderfakker.  Men jag förlät honom när han gjorde ett tappert försök att säga något gulligt för det kommer honom inte naturligt, och vi vet ju hur det är.. Man kan ju INTE TRÄNA MÄN!

Nej nu ska jag försöa måla mina naglar. Eller nått. Och somna i tid för jag ska ju jobba helg..

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Anna skriver:

  Du jag har en panik fråga till dig.. Jag har blivit av med min piercing i näsan… *vetej* Och det va den jag fick när jag piercade mig det va en sån där bra som liksom va som en spiral. Hoppas du fattar vad jag menar. det va alltså till en pärla ingen ring eller så.. Och jag vill nu eller måste ha en ny sån med spiral för alla andra som jag har som inte är det åker ju ur näsan HELA tiden och jag blir galen *bash* Så min fråga är alltså om ni har sån med spiral hos er som man kan köpa??? *hoopas* *drink*

 2. Kicki skriver:

  *tihi* *tihi* Ja att man är vulgär har man ju hört några gånger f_u , fattar inte varför *vetej*

 3. dizzy skriver:

  jag kommer inte slå ihjäl dig!!! vi börjar hårt på måndag vi skulle bara tänka lite extra ,,, innan vi tog något gott,,, jag tror inte du tänkte iinnan!!! hihi

 4. Jasas.se skriver:

  Nej.. och inte kvinnor heller för den delen *yay*

 5. alma skriver:

  Vulgär? Hah! snarare han som är mesig! pfft! Nej, det ordvalet hade jag aldrig använt. Kanske vågad eller ohämmad o då syftar jag till din avslappnade sida när du inte jobbar och jag ääälskar det!
  Jag kan intyga att du är jätteproffsig med dina kunder, så det så!

  Nej du har så rätt.. man kan inte träna män.. man kan visst det lära gamla hundar sitta (tar lite tid bara) men man kan sannerligen inte träna män… det är sånt v hoppas på att deras mammor gjort :P
  Hum, man kanske skulle ta o leta fram den rätte genom deras morsor? hahahaha!

 6. Emma skriver:

  Aja – jag tycker nog att jag har lyckats en aning med min iallafall.. Ibland tar han faktiskt ur diskmaskinen!

  *harrt*

 7. Therese Anerland skriver:

  Jo då det går att träna dom.
  Min lagar mat,diskar,tvättar och städar *harrt*

 8. maria malmgren skriver:

  håller med therese ovan .. vissa män går att träna upp .. men jag tror dem skall ha med det från hemmet.. att deras mamma lär dem tidigt att ta ansvar för ex. tvätt och disk.. min man gör allt möjligt runt om i hemmet ..det jag inte hinner med försöker han hinna med.. osv.. *clap*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com