Man måste få våga!

Snart bär det av till Malmö och en dejt med min körskola. Jag har gjort min läxa och det kommer gå fenomenalt idag!  I eftermiddag är det dags för ännu en dejt med stylisten och vi ska jobba på färgen i håret och jag vill ha vitt hår IDAG. Förhoppningsvis blir det extensions i luggen med. Jag miste en hel del av luggen i blekning. Jag har aldrig haft extensions förr, om man bortser från dreadsen jag hade, kanske inte riktigt samma sak.. Så detta ska bli en nyttig erfarenhet, haha.

Folk har påpekar hur djärv jag är med mina förändringar då det gäller håret, och det var en klockren kommentar av Lorelai jag fick på facebook där hon skrev “På under ett år har du alltså gått från långa svarta dreads… till kort vitt. :P” och ja, så är det. Man måste ju få testa? Om jag inte testar vet jag itne vad jag passar i, vad jag gillar eller inte gillar. Dreadsen hade jag tänkt på i många år och när jag fick möjlighert att göra det verklighet så tog jag chansen. Nu vet jag det, ju. Nu kommer jag aldrig ångra att jag inte gjorde det. Kort vitt hår är också en dramatisk förändring. Snart vet jag hur det är och kommer aldrig sitta längre fram och undra eller ångra att jag inte gjorde det. Man måste VÅGA! Vi lever bara en gång!

 

*cheer*

Du gillar kanske också...

9 svar

 1. Glory skriver:

  Längtar till vi får se slutresultatet! Ha en trevlig körlektion!

 2. Karin skriver:

  Väntar på resultatet! Varför skulle man inte våga? Det är ju bara hår! (Säger en som har haft ungefär samma frisyr i 10 år typ…)

  Du har fått en award av mig.

  Lycka till med körningen.

 3. Bara jag skriver:

  åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh INTE VITT…. bajs du lyssnar inte haha

 4. Sarah skriver:

  Klat man måste våga, och du kan ju alltid färga tillbaka det svarta vilket faktiskt är lätt.

 5. Jenny skriver:

  blir det inte bra kan du ju alltid testa att ha rakat huvud ett tag.. =)

 6. Vallie skriver:

  När jag bodde hemma sa min mamma alltid, inga tatueringar och inga piercings förrän ni fyllt 18. Håret däremot kan ni få raka av och färga stubben grön om ni vill för det växer ju ut igen. =)

 7. Jasas.se skriver:

  Klart som fan att man måste våga! Jag hade långt hår som hängde ner till rumpan och klippte av det och nu har jag till axlarna med massa busigt klippt! Det är ju så himla tradigt då folk aldrig förändras!

 8. Linda skriver:

  Grymt snygg i blont hår, inte alla som passar i både svart och blont :)

 9. Therese.A skriver:

  Man måste våga förändra sig.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.