Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

11 tankar om “Manliga kommentarer

 • Sandra

  Killar spelar macho & försöker väl vara anti bloggvärlden. För där finns det känslor, känslor är det inte många män som vågar visa sitt intresse för…

 • Anjélica

  Hej:)
  Tänkte snart komma förbi India o kolla min piercing, har ett par frågor nämligen.
  Men i övrigt tänkte jag tipsa om var man kan hitta Reverse-piercings IRL eftersom jag har hittat det nu, det finns i ett par butiker längst ströget i Köpenhamn, men kan inte namnen på dem, men fina är de och till bra priser.

  Ha de fint=)

 • Anna

  Jag håller med MansonDust min kille säger också så. Men sen tror jag dom läser blogg i hemligehet så det kanske är därför dom inte kommenterar. Eller så vågar dom inte då det bara är massa tjejer som syns här.. :) Snygg sida föresten såg inte direkt att du hade gjort om den.. Men den va riktigt cool.. :)
  *rock*

 • Flisan

  Om jag nu är manlig eller inte..Kille var jag sist jag kollade i alla fall. Håller med Mansons sambo. Bloggar e fjolligt. Så är det bara. Vill du att jag ska veta något om ditt liv är jag övertygad om att du säger det i stället för att jag ska behöva läsa mig till det. Om du hade lagt lite mer tid att komma på FEEEEEEST hos mig istället än att sitta o pilla med din hemsida hade du i alla fall stigit aningen i rang hos mig.
  Bloggar verkar det mest vara en EGO grej. Jag har läst runt lite nu och varenda liten kommentar verkar ju handlar om att du är bästa mamman…snyggast…och framför allt är ALLA åsikter du har helt rätt.
  Allt du gör med dina barn är ju så bra. Visst är det så…men det är inte helt unikt att man älskar och gosar med sina barn. De gör faktiskt de flesta mammor.
  Du har bevisligen en läsarkrets där alla har MISSMADDIS som idol…tänk igen om den 28:e…Så blir du kanske även min. *trosta*