Med bangles och år 2002

missmaddis septum Ja jag vet inte Lotta. Kanske piercade jag min septum för att jag var uttråkad, som jag skrev i tidigare inlägg. Sen får ni tänka på att jag har faktiskt varit piercad överaltl så det finns inte många ställen kvar att testa för mig. Septum har jag aldrig haft. Jag kommer att packa undan detta som “erfarenhet” och nyttja det i mitt yrke. Går man inte hellre till en piercare som har både kunskapen teoretiskt som i praktiken och dessutom egen erfarenhet? Om jag hade haft ett ollon hade jag nog fan piercat det med.

Och fan vad ni är krävande som ska ha bildbevis. Tror ni inte? Har jag nånsin gett er en anledning att misstro mig? Haha. Jag klämde nyss ihop ringen och satte i kulan jag hade på lager. Jag hade en extra blackline med kristall hemma. Ska det va så ska det fantamig vara ordentligt och matcha, inte sant?

<KENOX S630 / Samsung S630> Igår var jag på Espresso House och köpte en latte och såg att de sålde tuggummi med KAFFE SMAK. Det var som fan. Kunde jag låta bli? Nej. Kaffe är min grej ju. De var ganska okay men inte övergoda. 12 kronor för typ 5 st. Det känns lite overkill. och jag såg ingenstans där det stod “sugarfree” så det var egentligen lite no-no. Inte alls bra för tänderna, eller hur.

<KENOX S630 / Samsung S630>Jag kollade igenom några lådor i städskrubben igår och hittade armband som jag skaffade på India 2002. Tänk att jag fortfarande har kvar alla dessa bangles. Jag har ju hur många som helst. Vi sålde de för 1:-/st och vissa för 3:-/st. De var nog mode då <KENOX S630 / Samsung S630>och vi hade tusentals. De sålde bra om jag minns rätt..

Tvåtusentvå.. det var ett enormt händelserikt år för mig… vilka minnen som kom med dessa armband..

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Insanity skriver:

  Jag tycker det blev skitsnyggt *cheer*

 2. Therese.A skriver:

  Det blev ju snyggt ju. *kjerlek*
  Har också testat tuggummi med kaffe smak men dom var riktigt vidriga.. *puke*

 3. Ninna skriver:

  den klär dig fantastiskt bra, precis som jag trodde. Tycker nog du ska behålla den *woohoo*

 4. Andie skriver:

  Jag tycker att det blev snyggt!

 5. Mona skriver:

  *clap* Shit vad snyggt det blev!! Haha jag läste gårdagens i dag o så ser jag dagens med foto!! But I like it!! *yay* *wow*

 6. maria malmgren skriver:

  *harrt* snyyygging!

 7. Sarah skriver:

  Nja..jag tycker du är snyggare utan den där tjurringen.

 8. Kicki skriver:

  Har aldrig tyckt septum är snyggt,men nu får jag nog omvärdera lite för du var faktiskt fin i din!! (:

 9. Jenny skriver:

  Har utmanat dig i min blogg.. kolla om du vill.. :D

 10. Caroline F skriver:

  *cheer* Undrar bara om varför du inte har dina ”dimples” längre? tycker ja har följt din blogg väldigt noga mne har nog missat ändå :D har själv tänkt på dessa piercingar väldigt länge å vill väldigt gärna veta om du fick några problem med dom eller om du bara inte trivdes? puss å kramis carro * trogen läsare* =)

 11. Caroline F skriver:

  *harrt* föressten glömde säga att snokkroken var väldigt fin på dig ;)

 12. KalsongMorsan skriver:

  Du passar i den. ^)

 13. Jasas.se skriver:

  Ganska tuffe-tåg att du aldrig haft där.. för det ”borde” du haft, du som haft hål överallt, som du skrev? Jag tror du både piercat ollon plus schnopp om du haft såna i dina regioner, hahaha.

  Vad fina naglar du har, btw. Och händer / fingrar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com