ante omnis mea familia

Med en liten bitchfaktor. 

Jag har fastnat. Verkligen fastnat. Jag vet inte ens vad jag själv vill. 

Jag ska renovera bloggen som ni vet. Så jag var nu laddat ner ett tiotal olika logomakers och designappar. De är förvisso ganska restriktiva jämfört med det Photoshop jag jobbade så mycket med förr. Men problemet ligger inte dör så mycket som i att jag inte har en susning om vad jag egentligen vill ha. 

Jag vill ha en logga och en header i samband stil såklart. De ska vara ENKLA, klassiska, eleganta, smakfulla, stilfulla men ändå ha den lilla bitch-detaljen. Mer än så vet jag inte. Jag är inte alltför främmande för rosa och lila men undviker helst blåa och gröna toner. Ja och gult, orange och brunt. 

Jag har haft gråa toner ett tag nu men det börjar bli dags för lite färg. 

Min blogg och dess föregångare har hetat ”missmaddis” som min domän men jag är inte främmande för att använda hela mitt namn och behålla samma tagline jag haft i nästan 15 år ”ante omnis mea familia”. 

Så vad säger ni? Bomba mig med förslag!! Vad kan den där lilla bitch-detaljen vara som inte är alltför uppenbar och/eller ”skrikiga”? 

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Med en liten bitchfaktor. ”

%d bloggare gillar detta: