Med en liten bitchfaktor. 

Jag har fastnat. Verkligen fastnat. Jag vet inte ens vad jag själv vill. 

Jag ska renovera bloggen som ni vet. Så jag var nu laddat ner ett tiotal olika logomakers och designappar. De är förvisso ganska restriktiva jämfört med det Photoshop jag jobbade så mycket med förr. Men problemet ligger inte dör så mycket som i att jag inte har en susning om vad jag egentligen vill ha. 

Jag vill ha en logga och en header i samband stil såklart. De ska vara ENKLA, klassiska, eleganta, smakfulla, stilfulla men ändå ha den lilla bitch-detaljen. Mer än så vet jag inte. Jag är inte alltför främmande för rosa och lila men undviker helst blåa och gröna toner. Ja och gult, orange och brunt. 

Jag har haft gråa toner ett tag nu men det börjar bli dags för lite färg. 

Min blogg och dess föregångare har hetat ”missmaddis” som min domän men jag är inte främmande för att använda hela mitt namn och behålla samma tagline jag haft i nästan 15 år ”ante omnis mea familia”. 

Så vad säger ni? Bomba mig med förslag!! Vad kan den där lilla bitch-detaljen vara som inte är alltför uppenbar och/eller ”skrikiga”? 

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Veronica skriver:

  Hm, vitt, svart och så kategorier, kalender osv i någon färg du gillar, samt taglinern och någon döskalle kanske? Hm. Tror nog någon annan kan komma med bättre förslag. ?

 2. Karin skriver:

  Rött och svart och någon liten hondjävul ? kanske.
  0  0
 3. ANNIKA JÖNSSON skriver:

  Gillar stilen du har nu men lite färg i nån kategori eller i det du vill poängtera är väl inte helt fel, men för mkt kan göra så det blir lite “clownigt”. Sen tycker jag antingen en shedevil eller lejoninna passar dig som symbol, ta ingen skit för shedeviln och don*t mess with my family för lejoninnan =) tror nog du klurar ut nåt smakfullt, låt det ta sin tid o sen poff en sag så vet du =)

 4. Kattis skriver:

  Svårt! Jag förknippar dig med en dov lila nyans som du hade ett tag, jättefin. Tänker det ihop med Svart, grått och döskallar. Typ. Men ärligt talat läser jag mest från mobilen och man ser inte så mycket av designen då.. mer än färgtema.
  0  0

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com