Meelo: tårar på nytt

Stackars vår lilla bebis. Jag tycker så synd om honom. Magnus tycker också synd om honom. 

När han var 6 veckor blev han inlagd för Parainfluensavirus och bronkiolit. Då fick han ligga med optiflow (syrgasgrimman). Sen var det dags att få tungbandet klippt. Och det blev oturligt nog utan bedövning och han gallskrek!! Jävla läkarjävel.. 
Efter det kom RS-viruset direkt och den historien följde många av er. All ovan nämnt med mycket obehag och smärta för vår lilla bebis. 

Samma vecka han var inlagd sist hade vi ju tid för hans första vaccination. 3-månaders sprutorna. Men givetvis avbokades den tiden. Veckan därpå kände jag mig inte trygg med att låta honom få dem heller – jag ville han skulle få återhämta sig lite mer. Men i fredags var det dags. 

Han fick bägge sprutorna och han gallskrek igen. Mitt mammahjärta brast lite och jag ville säga att jag ångrade mig. Sluta – bara sluta! Han har ju ONT!! 

Efter ett bra tag lugnade han sig tack och lov. Han fick 1 alvedon på kvällen sen klarade han sig. 

Jag tycker inte alls om när han inte mår bra. När han har ont och man inget kan göra. Han har redan fått gå igenom så mycket och jag hoppas det är slut nu. 

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Jessica skriver:

    Det är hemsk när dom har inte eller inte mår bra. Man känner sig aldrig så hjälplös som då

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.