Mel och hans blottande rumpa får mig att gråta

Idag sken solen upp lägenheten och jag fick härliga vårkänslor. En stund senare haglade det. Det dröjde inte länge förrän solen bröt igenom igen och jag undrar lite vad Moder Natur håller på med? Är det kul? Är det sånna saker hon gör på pin kiv när hon är uttråkad? Bestäm dig..? Och som pricken över i:et det som förklarar just precis ALLT idag – det är fullmåne.

Jag tog en kvällspromenad med Dizzy och Neo med kidzen och det var riktigt kallt ute. Jag vet inte varför jag fick för mig att det skulle vara härligt väder men jag hade tydligen fel. På väg hem med pojkarna ringde mobilen. På min display läste jag “S – Langningsgruppen” och jag visste vad det rörde sig om meddetsamma. Vecka 28, den 9,10,11/7 är jag numera uppbokad för att gå i langningsgruppen i år igen, på rocken. Tydligen gick det bra i fjol eftersom han ville ha med mig igen. Jag är tydligen bäst på att langa? Haha.

Jag är kärlekskrank så in i helvete. Ikväll är en sådan kväll då jag faktiskt önskar att jag hade nån bredvid mig i soffan, med filtar och gott till en bra film. Jag kunde behövt det igår kväll med, när jag slog på Braveheart på TV trots att jag et att jag inte kan se den jävla filmen. Det räcker att filmen börjar och jag lipar. Sen gråter jag som en snorunge resten av filmen igenom. Och det är inte lite, det är inte så att det kommer en tår eller två, jag gråter på riktigt. Med snorig snyftande näsa och jävligt högljutt.  Jag kan varenda scen, varenda replik och gråter från början till slut. Jävla Mel och hans blottande rumpa.

Nu ska jag fixa mat till bratzen. De ska tydligen ha mat idag igen. De kväver mig!

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Sarah skriver:

  Hoppas de somnar tidigt i kväll så du får rå om dig själv lite.

 2. Emma skriver:

  Hahahaha så funkar Armageddon för mig! När jag känner att jag berhöver lätta på ångesttrycket och bara ”gråta ut” som det så fint heter så ser jag till att vara ensam hemma och så sätter jag igång den filmen.. Det känns så jääääkla bra efteråt. Ja, ensam hemma funkar bäst, annars skäms jag för att jag gråter… Speciellt eftersom man snorar så mycket. Lejonkungen funkar förresten också bra.

  *harrt*

 3. maria malmgren skriver:

  *harrt* den filmen betyder sååå mkt för magnus och mig.. vi hade vår FÖRSTA Kyss till den filmen.. vi såg den på bio …X antal år sedan ..(tror det var snart 11 år sedan haha… time goes by) i alla fall.. varken magnus eller jag tror det hade blivit oss om inte för den kyssen… haha.. och william heter juh William Wallace … som fullständigt namn.. just efter mel´s roll … en kämpe… med krut i… dock hade vi william klart innan vi kom på …att wallace är rätt schyst med ..och han är den ända som heter så i förnamn.. PLUS att det funkar internationellt med.. sååå om han tycker att malmgren SUCKS .. så kan han bara plocka bort det..;) den filmen är VÄLDIGT speciell för oss..;) *harrt*

 4. Jasas.se skriver:

  Jag drömde om dig inatt!!!!! Känns, helt seriöst, som om jag träffat dig irl nu! Fast du pratade väldigt mycket engelska pga av att du ”hade” en engelsk vän hos dig, haha :D

 5. e v e skriver:

  Det är bra att ha ett par sådana filmer och bör bara ses när man är ensam hemma.
  ( ^_^)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com