Mellandagsrea – fullt ös!

Jag hör mina två små söner från badrummet där de leker i badkaret och plaskar. Just nu känns allting bara. Jag har jobbat i dag och det var väldigt mycket att göra och jag hade tid med en enda paus och fullbokat i min studio. Jag slog ut en dagskassa som kan täcka tre vanliga dagskassor och jag är stolt över mig själv. Jag ä trött, men just nu känns allting bra. Det har inte varit några gräl eller bråk idag, varken med barnen eller någon annan så jag kan inte begära mer. Två dagar till i samma tempo på jobb väntar mig och just nu känns det bra.Mellandagsrea på mitt jobb – Ta 3, betala för 2. Smashing hit. Mellandagsrea överallt och jag missar det mesta eftersom jag jobbar. Hittar du nått speciellt på mellandagsrean?

Jag tog mig hem till Emma i morse och vi övningskörde mig in till jobb och som vanligt var jag nrevös över det där med stadskörning men det gick faktiskt bra. Till min kännedom skötte jag mig och trots att det finns idioter på vägen. Tänk att det faktiskt finns de med körkort som kör värre än mig?

Ikväll är det planerat att Dizzy ska komma hit och fika, efter att hennes son har somnat. Jag är trött men saknar henne och vill gärna träffa henne. Och jag antar att hon, som småbarnsmamma, också är trött. Man blir det, som mamma.

Nu ska jag ha en välförtjänt kaffe, nu när jag själv är nybadad och lagom avkopplad.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Bara jag skriver:

  Avskyr mellandags rea.. Massa folk som slåss om samma saker. Jag väntar tills alla shoppat slut på sina pengar och affärerna sänker priserna ännu mer. Då fyndar jag haha

 2. Ann-Sophie skriver:

  Åh vad jag saknar att jobba i butik nu i jultider. Jag älskar stressen! :P

 3. Madeleine skriver:

  Var i Umeå idag och shoppade lite, folk är som tokiga nu när det är mellandagsrea. Men jag ser att vissa tjänar på det, även om man är lite trött ;)
  God fortsättning på dig gummz!
  kraam

 4. Therese Anerland skriver:

  Hatar verkligen mellandagsrean.
  Så mycket folk.
  Dessutom beter sig folk som idioter överallt. *bash*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com