Mellanmjölksfasoner i skolan. 

Jag känner mig som en jävligt gnällig förälder just nu. Ni kanske läste för några dagar sen om händelsen med skolan då min sons lärare skickade hem honom utan att kontakta mig. Han ringde mig på väg hem från sin egen telefon och jag var inte hemma. Det kändes inte okej alls. Jag tycker skolan ska kontakta mig när de skickar hem barnen. 

Jag mailade såklart läraren OCH rektorn och svaren jag fick utav dem var fattigare än svältande barn i Somalia. De mailen som de behagade svara på dvs. 

I fredags kom ett mail från rektorn. 

  
Förmodligen skickat till samtliga föräldrar i klassen. 

Okej – de har ont om personal. Jag fattar det. Bra att de kontaktar föräldrar när de skickar hem alla barnen i klassen – MEN; via email? Seriöst? Hur ofta tror de att vi kollar privata mail på arbetstid? De föräldrar som har gett sin email, dvs. För det har inte alla gjort. Och samma dag – sent på dagen. Hur i helvete ska föräldrar hinna/kunna ordna barnomsorg då? De skickar hem barnen 1 timme tidigare (de flesta skolor sätter in vikarie när någon är sjuk) utan att kolla så att de har någon som tar emot dem. Ska de sitta utanför sina hem och vänta tills föräldrarna kommer hem? 

Nej jag gillar inte detta. Det känns inte som om det är såhär det ska gå till. För min del, två gånger samma vecka. Hur tänker rektorn – jag som redan gjort henne medveten om exakt detta. Man gör inte så!

Veckan som kommer är det jag som kontaktar rektorns chef. Om det inte ger mig det jag är ute efter så är det skolinspektionen och media som får lyssna på mig. 

Nu räcker det med mellanmjölksfasoner. 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Mellanmjölksfasoner i skolan. ”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com