MENS, MENS, MENS! There, I said it!

 Alltså, jag känner mig lurad. Riktigt jävla grundlurad. Jag började ju med P-spruta efter min GBP förra året. För att det är det enda sista preventivmedel som fungerar för mig och som dessutom (plus i kanten) tar bort all mens. För fy helvete vad jag HATAR att ha mens. Mest för att det alltid varit ett jävla meck för mig, med dödliga blödningar, en sådör 5 liter blod om dagen, så att det rinner längst benen på mig och jag står i en blodpöl och förblöder till döds, och dels för att dessa helvetiska blödningarna varat i uppemot 3 veckor tills jag knappt har enegri att stå på benen längre. Sen har jag haft VANSINNIGA smärtor i samband med mensen och de har varit sjukt oregelbundna. Ja, ni fattar – jag gillar inte mens. Och ni kanske minns att jag sa att jag ska sluta med sprutan, gå tillbaka någon månad för att läsa resonemamget kring detta. I alla fall.. De säger – nästan alla, att när man slutar sin p-spruta så tar det LÅÅÅÅNG tid innan man får ägglossning och mens. Uppemot ett till flera år, men har man (o)tur så mellan 6-8 månader. Jag skulle egentligen ha fått min p-spruta i mitten av DENNA månaden – januari. Så jag har väl egentligen knappt hunnit sluta.

SÅ FÅR JAG MENS IDAG!? VAD FAN NU?! Får man ingen förvarning? Ingen chans att bunkra upp med blöjor? Fan, mensskydd borde vara fucking gratis. Vi kan för fan inte rå för att vi får mens.. Jag vill verkligen inte ha mens.
Jag tror att det är min kusin Lizette’s fel. Seriöst – hon har hälsat på mig ganska ofta på sistone. Och min kropp är sjukt känslig för hormoner och intryck. Och så fick hon mens häromdagen och såklart så reagerar jag och får mens jag också. Min mens blir ALLTID synkroniserad med andra kvinnor jag umgås med, vänner och/eller kollegor. Känner ni till sånt? Upplevt det?
Jag måste sluta umgås med menstruerande hyndor!

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Anette skriver:

  Be din läkare om en tablett som heter cyklokapron den stoppar upp så man inte blöder fullt så mkt , finns att köpa receptfritt med och heter då cyklo F men är svindyr så bättre att få det på recept =) Know the feeling därav detta tips kram

 2. Ninna skriver:

  Jag är som du där, blöder som fan och mensen kommer igång direkt när man slutat med ett preventivmedel.
  Men jag har sen några månader testat p-piller Zoely,( vet att jag skrivit det innan men påminner lite sisådär igårn ;)
  Jag är inne på min 4 månad med p-pillerna och redan efter månad 2 började blödningarna avta. Förra månaden var jag helt mensfri och det känns helt lovely faktiskt.
  Mitt minne är som en 80 åring med ahlzeimers typ, men tack vare larm på mobilen varje dag samma tid så kommer jag ihåg att ta pillan. Och jag känner mig faktiskt jättenöjd. Och jag är även väldigt känslig för hormoner, mår lätt psykiskt dåligt o blir riktigt ”låg” kände av detta i början men det blir bättre o bättre måste jag säga. Så det känns som det går på rätt håll.

 3. Malin skriver:

  Ja mensskydd borde vara GRATIS!

 4. Anna skriver:

  Om man registrerar sig på http://www.reddville.se så får man ett paket gratis tamponger per månad ungefär om man svarar på några frågor bara efter varje utskick man får av tamponger. Kanske inte så mycket med bara ett paket, men det underlättar ju litegrann iallafall :)

 5. Wousch skriver:

  Har en menstruerande hynda till väninna som alltid lyckas pricka in samma datum som jag :P

 6. M skriver:

  Jepp, blir alltid synkad om jag umgås tätt med någon, därför har jag upphört med sådant ;)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com