Merlyn’s Catering

Merlyns prislista (bild)Nu har Merlyn och allas vår älskade Cilla varit & hälsat på. Pojkarna var överförtjusta, i synnerhet Phini som har en liten crush på Merlyn.

Om ni inte redan visste det så är Merlyn mitt uppe i att starta eget. Hon har erfarenhet och vana inom café och catering branschen så nu startar hon egen cateringfirma. Jag hade en del åsikter och synpunkter på hennes logga och en del av texterna vilket resulterade i att jag satte mig i PS och gjorde en två minuters kreation och skickade henne för att ge en bild av något HELT annan man KAN göra. Jag ville bara ge ett exempel och hon gillade det.
Ikväll kom hon hit, gav mig en vacker inflyttningsblomma och jag gjorde en snabb prislista hon kan ha och dela ut till kunder och lägga upp.
Och som jag känner mig själv kommer jag inte vara rädd att ge mina synpunkter och åsikter på hennes framtida hemsida och layout. Hemsidan är just nu under konstruktion men hennes Facebook sida är aktiv och hon tar emot beställningar!
Huruvida hennes smörgåstårtor är goda eller ej kan jag inte svara på – ännu. Men jag ska nog tvinga henne att bjuda mig på en tugga så jag kan marknadsföra henne vidare (smakar det så kostar det eller hur säger man)!

Jag tycker det verkar vara sjukt roligt och vem vet.. en vacker dag kanske jag jobbar ihop med henne?   Blinkar
Det hade säkert stuckit i ett par ögon eller två?

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Wousch skriver:

  Skoj för Merlyn, jag önskar henne all lycka till! Själv så startade jag eget förra sommaren inom grafisk produktion, och jag ångrar inte det för fem öre! Så Merlyn, om du behöver ytterligare hjälp med ex tryckning av trycksaker, videoproduktion eller dylikt så får du gärna göra av dig! Maddis har mina kontaktuppgifter :)

  • mimmi skriver:

   @Wousch, Wousch är en sjukt duktig grafiker och layoutare. Har arbetat ihop med henne under några år. Hon är superduktig, professionell, snäll, ,halvknäpp,tramsig, full av ideer och helt underbar! <3<3<3

 2. J skriver:

  Wousch.. Kan du inte hör av dig till mig med vad du gör. Jag är också egenföretagare och letar efter någon som kan sånt som du verkar kunna. Lägger ut min mail här.. jepphepp@gmail.com

  Hör av dig..

 3. Linda skriver:

  All lycka till henne! Och faktiskt riktigt snygg logga!

 4. Merlyn skriver:

  Tack för din hjälp!! Glad blev jag och ör jag för loggan!
  ( kommer blir känd ) din logga hahaha. Angående smörgåstårta kommer jag absolut fixa en till dig och din familj :)) och kul hade det varit om vi så småningom kom till att jobba ihop!! Synd att jag missade Lill trollet igår :( men fick ju däremot pussa på phini :)). Hälsa dem kramiz

 5. Merlyn skriver:

  Psssttt.. Bye the way.. Vill att DU skall fixa min hemsida, mot betalning såklart och det för att jag vet at du KAN! Du är grym med datorer, med att baka och att vara mamma. Detta företag kommer bli bra, jättebra ch du kommer at tjäna pengar på det :)).. Glad för dig är jag :) :heart:

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com