ante omnis mea familia

Merlyn’s Catering

Merlyns prislista (bild)Nu har Merlyn och allas vår älskade Cilla varit & hälsat på. Pojkarna var överförtjusta, i synnerhet Phini som har en liten crush på Merlyn.

Om ni inte redan visste det så är Merlyn mitt uppe i att starta eget. Hon har erfarenhet och vana inom café och catering branschen så nu startar hon egen cateringfirma. Jag hade en del åsikter och synpunkter på hennes logga och en del av texterna vilket resulterade i att jag satte mig i PS och gjorde en två minuters kreation och skickade henne för att ge en bild av något HELT annan man KAN göra. Jag ville bara ge ett exempel och hon gillade det.
Ikväll kom hon hit, gav mig en vacker inflyttningsblomma och jag gjorde en snabb prislista hon kan ha och dela ut till kunder och lägga upp.
Och som jag känner mig själv kommer jag inte vara rädd att ge mina synpunkter och åsikter på hennes framtida hemsida och layout. Hemsidan är just nu under konstruktion men hennes Facebook sida är aktiv och hon tar emot beställningar!
Huruvida hennes smörgåstårtor är goda eller ej kan jag inte svara på – ännu. Men jag ska nog tvinga henne att bjuda mig på en tugga så jag kan marknadsföra henne vidare (smakar det så kostar det eller hur säger man)!

Jag tycker det verkar vara sjukt roligt och vem vet.. en vacker dag kanske jag jobbar ihop med henne?   Blinkar
Det hade säkert stuckit i ett par ögon eller två?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 tankar om “Merlyn’s Catering”

%d bloggare gillar detta: