Min 32-årsdag på Tosselilla med mina grabbar!

“Mamma, jag är lite bloggsugen” yppade härliga grabben i morse. Därför fick han starta datorn och blogga. Jag själv gav Kaeli frukost och trixade omkring här hemma innan jag fick sms av en sjuk Lotta som varit i slagsmål i natt med Tequila. Att Lotta aldrig lärt sig – hon vinner ALDRIG den fajten. Så jag fick köra stackarn hem från Staffanstorp där hon festat och övernattat.

Igår firade jag och mina barn min födelsedag – på Tosselilla!
Ja, jag fyllde 32 år igår!
Det är fan ingen ålder.. på en papegoja.
Jag hade inte ställt väckarn för att jag faktiskt förutsatte att min dotter väcker mig runt 7-7.30 som hon brukar. Men nej, såklart bestämde hon sig för att sova till 8:45 just den enda dagen jag faktiskt vill upp. Vi hade bestämt möte med Malin och Henke vid 9:15-9:30 för att köra till Tosselilla. Så jag fick ringa och hojta att vi var sena – jag hade ju inget packat heller. Sen for jag iväg som en idiot här hemma, och suckade för att det regnade ute och hade regnat hela natten och packade både badkläder, handdukar, mat och annat vi skulle ha med oss. Men till slut kom vi iväg.

Det regnade på väg ner men det slutade regna just som vi var framme. Senare under dagen kom  solen fram och det blev en riktigt perfekt dag!! Och parkeringen var nästan öde – folk vill väl inte till sommarland på en regnig dag. Vi fick våra armband och skaffade en kärra och lastade av oss sen hade vi en heldag! Lekplatser, karuseller, vattenland, fika – fan vad kul vi hade allihop! Till min största glädje är Malin lika barnslig som jag och tackade inte nej till karuseller! Både med ungarna och utan. Pojkarna fick åka vad de ville, när de ville och de klagade inte. Vi grillade hamburgare tillsammans och fikade både glass och klubbor under dagen.
Vid ett tillfälle slant Phini när han skulle kliva av en karusell så han skrapade upp bägge benen och armarna så vi fick besöka sjukstugan varav en sjuksyrra hade just gått förbi mig och pillat på mig hår och berömt den häftiga färgen. Phini blev omplåstrad och glömde snart bort att han hade ont – det fanns ju fler karuseller!

Både jag och pojkarna var i himmelriket! Vi hade riktigt roligt! jag åkte massa karuseller, jag badade med barnen i vattenlandet och åkte vattenrutschkana och dennadära med badring! Jag har träningsvärk i bägge vaderna efter att ha trampat som en ouppskattad slav på trampebåtarna och ont vid varje kota som smällde i ryggstödet på en av karusellerna – men det var det fan värt! Detta ska vi göra om! UTAN TVEKAN! Jag blev som en unge på nytt! Och det värmde mitt hjärta nått så fruktansvärt att kunna göra detta för pojkarna – att se de så lyckliga och glada och alldeles ifrån sig av förtjusning.
DÄRFÖR blev det en perfekt fördelsedag!!

270691_10150367113245550_613050549_10119726_6440279_n260504_10150367126730550_613050549_10119798_2370019_n
5264939_10150367120150550_613050549_10119759_258272_n

1

På väg hem, just när vi lullar omkring i Tomelilla trakten, såg jag några blixtar och insåg att regnet inte var långt därifrån. Sen kom det. Himlen öppnade sig och dropparna var stora som mindre fåglar och med ens försvann all sikt. Det enda jag (knappt) såg var baklyktorna på bilen framför och min hastighetsmätare visade 50 på 100-väg. Jag såg knappt någonting alls.. Det åskade och regnade och det var faktiskt mysigt att köra bil, om det inte vore för att man ärt lite skraj, när man har kidsen i bilen, att nått ska hända. Och sen var fönstret öppet på passagerarsidan och jag har ingen sån fancy bil som kan stänga det med en knapptryckning från min sida. Så det fick helt enkelt regna in.. Så det regnade i bilen på väg ner och det regnade på väg hem – annars har jag väl en jävla tur eller skyddsängel som tyckte att vi skulle ha fint väder på vår Tosselilladag och tog ett snack med vädergudarna och DET tackar vi för! Det dåliga morgonvädret gjorde ju lite så att andra inte flockade sig på Tosselilla, det var ganska tomt och lagom med folk för min smak – vi trängdes inte i en enda kö på hela dagen och DET gillar jag!!!

Woohooo!
Och grattis till mig!

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Sarah skriver:

  Vilken tur ni hade :)
  Och stort grattis i efeterskott :heart:

 2. Zandra skriver:

  Jag älskar också att åka karuseller :) man ska vara barn så länge man kan :)

 3. Malin skriver:

  Tack för en helt underbar dag igår gyumman:D Det var verkligen verkligen helt otroligt roligt :D:D :heart: :rose:

 4. larmareli skriver:

  Stort grattis i efterskott! :heart: Tosselilla-glädjen håller verkligen i sig, var där som liten ett par gånger och minns det som total lycka. Ser fram emot att också kunna dela (och ha en ursäkt för att tossa sig igen såklart;)) glädjen med framtida barn :-)

 5. Andie skriver:

  Grattis i efterskott på födelsedagen. Och det låter ju som en kanon dag!

Lämna en kommentar!