Min (bonus)dotter.


Throwback 2013

Den översta bilden dök upp i mitt flöde idag på Facebook vilket gjorde mig helt sentimental! Från 2013.

Min bonusdotter kröp upp i famnen på mig och ville gosa. Det hände, när hon var liten, att
hon somnade hos mig, som ni ser på bilden under.

Denna bilden under, betyder mycket för mig. Från förra året om jag minns rätt. Eller året dessförinnan. Hon hade just kommit och gett mig ett kuvert. På kuvertet står det ”I love you, du är bäst”. I den låg en teckning med massa hjärtan och texten ”Du är underbar”. Den kommer jag alltid att spara. Jag blev genuint rörd och lycklig. Det var så spontant av henne och på eget ärligt initiativ. Älskade unge. Teckningar jag får av henne brukar hon skriva ”till mammi” på och då smälter jag lite.

Hon är sin pappa upp idagen. Precis som sin lillebror Meelo. Hon har de vackraste mörka ögon ett ljust barn kan ha. Jag kommer aldrig att ta vår relation för givet. Vi har bägge två arbetat hårt för denna relation vi har idag, med förtroende och tillit. Vår kärlek till varandra har successivt vuxit fram och vi har haft våra motgångar och en del käppar i hjulet. Men vår relation stod emot. Vi vet var vi har varandra. Hon vet var hon har mig.

För nån vecka sen filmade jag barnen och tog foto. Nena skruvade besvärat på sig och jag känner henne så väl. Hon var obekväm och har nått en ålder då vissa saker är jobbigt. Vi har pratat mycket om allt det och jag gör vad jag kan för att peppa. Jag förstod att hon inte ville jag skulle publicera bilderna jag tog. Så det gjorde jag inte såklart. Dessa bilder är däremot äldre.

Tiden går så jävla snabbt. Barnen växer upp så fort och jag känner mig hedrad och lyckligt lottad att få äran att vara deras mamma. Alla barnens mamma – inklusive Nena. Att få följa deras utveckling och deras framsteg och att få lära de saker är helt otroligt.

Nena blir 11 december. Helt sjukt vad tiden går fort. Jag har varit hennes mammi sen hon var lite över 3 år så jag har hunnit följa en hel del ♡

Fotnot: Jag har tillåtelse att publicera bilderna.

Du gillar kanske också...

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com