Min dag – i bilder

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

Kände mig riktigt PK idag när jag drog på mig min militärgröna jacka och ceriserosa/svarta palestinasjal. Håret var uppsatt med några enstaka flätor och sminket var standard för en alldeles vanlig dag. Solen sken och det var vår i luften. Jag  var på glatt humör trots att jag ser förbannad ut på bilden ovan. Jag var faktiskt BLÄNDAD av solen. Jag passerade Staffanstorps bibiotek/konsthall och min kära ICA och undrade tyst för mig själv varför min lilla by inte har råd att ge vår konsthall en egen lokal utan kallar ingången till bibblan för konsthall..?

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

Jag ställde mig och väntade på bussen efter att jag besökt bankomaten runt knuten för att ta ut pengar att fylla på mitt busskort med och gick förbi tidningarna och tog gårdagens punktSE. Jag läste ju Metro igår. När jag tittade på omslaget  och ögnade texterna fastnade min blick på ett namn. Jag blev stum. Inte för att jag egentligen pratade med någon men om jag hade gjort det hade jag tappat talförmågan. Gud vad jag har hört det namnet ofta. Min f.d sa hennes namn alla gånger han pratade om sin f.d fru. Frun innan mig. Frun som han bodde ihop med när han flyttade in till mig. Låter historien familjär? You got it. Hon har, som jag, kommit nånstans efter att han gjorde henne tjänsten att lämna henne. För så är det, det var en tjänst, jag kan inte i min vildaste fantasi föreställa mig någonting annat. Tydligen så är hon utbildad och uppträder i en showgroup. Nu har hon blivit intervjuad och publicerad i en vardagstidning. Låter det familjärt? You got it.
Jag undrar om det var vår gemensamma nämnare som fick henne att bli dragking. Det skulle inte förvåna mig. Jag har många gånger tänkt tanken att själv konvertera till certifierad pattklämmare för att slippa sånna som mitt ex.

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

Cindy var lika strålande vacker och underbar att umgås med. Hon hade fullt upp med att göra fint i navelmontrarna där hon gjorde ett fenomenalt jobb. Borde inte det vara min uppgift med piercingsmycken? Jag hade en del att pyssla med i studion och butiken fylldes av kunder med jämna mellanrum. Förresten så är jag INTE så tjock som jag ser ut på bilden. Det är nog vinkeln på kameran.. eller min pose.. eller ljuset. Nånting är det, för jag är INTE så tjock. Jag lovar.

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

Vi har verkligen riktigt coola grejor på jobb vilket underlättar när man ska sälja det. Det marknadsför sig själv. Vi har de maffigaste, coolaste döskallarna som finns i både ringformat och till halsband. Vi har nyss fått in en massa nya smycken till bröstvårtorna som verkligen inte går av för hackor. De är tuffa & coola som satan. Vi fick även en massa nytt till navlar, massa glitter, blingbling, hängande och snygga smycken, bl.a hjärtan i olika färger. Till tungan fick vi hundratusentals nya kulor i alla dess färger och former. De coolaste, om jag får välja, var nog pillerna. Det är lite MATRIX varning på dem. Och så klart – palestinasjalarna..! Om du inte har varit på India på triangeln i Malmö så är det next up på din to-do lista.

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

Jag hämtade barnen hos mormor & morfar där vi alla satt ner och åt middag tillsammans. Efter en stund i soffan tog jag barnen med mig hem där de fick popcorn och varsin mugg varm choklad och nu hör jag dem från deras rum där de ska städa sitt rum. Hur det går, är en annan historia och ett helt annat blogginlägg..

"MAMMA, LAAITI STÄDAR INTE!!"

That’s my call ;)

Du gillar kanske också...

9 svar

 1. Thomas skriver:

  vilken härlig dag det varit. Verkligen snygga ringar är dom i silver? Vill ha o jag som skulle spara pengar haha. Nu blir jag kanske tvungen o komma in o vådgästa dig i butiken. Watch out

 2. Sarah skriver:

  Som jag älskar sjalarna!!!
  *vill ha!!!*
  Det är ju fasiken att det är så jäkla dyrt att ta sig till malmö (för att köpa en sjal, blir en dyr sjal)

 3. MansonDust skriver:

  Kul med bilder ! :D

 4. Jessica skriver:

  Verkligen skoj med lite fotografier

 5. Thina skriver:

  Fina bilder :-)
  Men du har ni möjligen fått in kulor till ringar nu åxå?? För dom med mörkgrön sten va slut sist jag va där..å jag väntar troget på att det ska komma in:-)
  Ni har ju så mycke fina saker!!

 6. Anna skriver:

  Verkligen fina grejer ni har i eran butik måste tvinga någon att köra mig dit snart så jag får handla lite.. :)

 7. Sandra skriver:

  Den cerisa palestina sjalen e så snygg! Synd man bor 15mil från Malmö, annars skulle jag köpt en sådan!

 8. b96karan skriver:

  Mmm, om man bara hade vägarna förbi Malmö ngn dag… Då skulle jag shoppa! :-)

 9. fantasymoon skriver:

  En sådan där piller kula till tungstaven har jag. menjag kan knappt använda den. Inte van vid så stora grejer liksom. :P hatar piller och så tydligen även denna. Näe.. jag gillar dne men har i alla år använt en betydligt mindre kula så jag tränar..

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com