ante omnis mea familia

Min dag som modell [Bilder]

Turning TorsoMina underbara vänner Karin, Jenny och Madde var återstoden av de vänner som slutligen följde med idag till Turning Torso. En av våra killkompisar körde oss in till Malmö och vi var alla förväntansfulla och på glatt humör.
Turning Torso var mycket större än vad jag hade trott. Nog för att jag visste att det är en stor byggnad men att det i verkligheten är en helt annan sak. Det påminde mest om en jävligt gigantiskt skruvad kuk, om jag ska vara ärlig. Får man säga så? Entren var svår att ta sig igenom om man inte visste vilka knappar man skulle trycka. I receptionen där vi anmälde oss möttes vi av en kille i slips. Elegant värre. Vi hänvisades till hissen som låg bakom en osynlig vägg som öppnades efter vi anmält oss, och det är ett under att vi hittade dit. Tolv våningar i hissen tog några sekunder och jag tyckte mig känna av jet-lag redan då.

Väl inne hos TheStudio fick vi anmäla vår ankomst samt registrera oss vid varsin dator. Sen var det bara att vänta. Madde kom först upp att bli sminkad sen var det min tur. Killen som la min makeup ställde samma fråga till mig som jag hört honom fråga de innan mig, om hur jag ville bli sminkad, om jag hade några idéer eller tankar. ”Svart” sa jag. ”Mycket svart, sotade ögon, bara ös på. Tänk MÖRKT. Queen of the Night Han gav mig ett leende och den andra makeup artisten som sminkade Madde vände sig mot oss och sa ”Nu blev du glad va, så tycker ju du om att sminka”. Och han erkände, att makeup artister gillar när de FÅR LOV att bre på. Jag blev nöjd. Han gjorde några saker som jag aldrig tänkt på men samtidigt saker som jag faktiskt hade sagt att jag inte ville. Han frågade om jag vile ha någon färg. Jag var inte mot tanken. ”Tja.. rosa är snyggt, men om du har några förslag så?” Han föreslog blått. ”Crazy blue” som han kallade det. Han visade den och jag tvivlade. För det där var verkligen blått.. Nu i efterhand ser jag att han HADE använt den jävla blå i alla fall, tack & lov att den inte syns för mycket. Han ville runda av min makeup med knallrött läppstift. Det vore pricken över i:et och den andra artisten höll med. Jag tänkte att wtf, kan ju testa.

I omklädningsrummet kom jag på att ett utav mina ombyten gick i rosa. Och denna röda går inte bort. AHHHHHH! Jag gjorde så gott jag kunde efter några bilder, att ta bort det mesta men det blev ganska misslyckat och fatalt. Det kändes lagom stressat väl inne hos fotografen där jag och Karin skulle byta om tillsammans bakom ett skynke medan han fotograferade Madde för att sedan byta plats med varandra. Jag frågade om han skulle fotografera fötterna något, och han svarade ’knappt något’ så jag skippade mina platå, kunde väl stå bekvämt i så fall. Och just my luck, några av de bästa bilderna visar mina strumpor. GAHH! Och jag retar mig på att jag inte färgade utväxten igår. Fuck.

Mina vänner var alla duktiga och deras bilder blev fenomenala. Vi hade egentligen bara planerat att kanske köpa 1 eller 2 bilder vardera av de 30 de tog men det slutade med att vi alla tog 12 bilder vardera. Orka välja ut?

Och naturligtvis ska ni få se några resultat!

Här är några av Maddes bilder.

MaddeMad MaddeMad 
MaddeMad MaddeMad

Madde är redan vacker till vardags. Jag tycker hennes bilder blev så förbannat fenomenala och jag kan inget än att vara stolt över min underbart vackra vän. Jag älskar dig, Madde. Du är gudomlig.

Jag önskar att jag kunnat få fingrarna på Jenny & Karins bilder med. Får se när de behagar skicka dem.

Och så till mina bilder. Såhär blev det.

missmaddis missmaddis missmaddis
missmaddis missmaddis
missmaddis missmaddis missmaddis
 missmaddis missmaddis
missmaddis missmaddis

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

20 tankar om “Min dag som modell [Bilder]”

%d bloggare gillar detta: