Min dejt igår och bebisens hemkomst outfit.

Igår var det fredag och jag åkte in till Malmö tidigare för att träffa min underbara vän Maria. Vi möttes upp vid Espresso House där vi satt med fika och småpratade med den unga mamman som satt bredvid med sin kompis och sin 5 veckors son, som inte bara såg ut som Marias son utan även hade samma namn, William. Världen är liten..
Maria hade med sig en hel påse med saker till mig och barnen. Hon är ju en fenomenal scrappare och hade hittat papper som hon tyckte passade mig och killarna och hon hade så rätt så. Bokstäver och stickers och papper i mängder och min tacksamhet var enorm! Jag blev genast inspirerad att sätta en plan i verket, som jag haft ett tag… Vilken underbar gåva! Det var underbart att få träffa Maria för det alldeles för sällan vi får möjlighet till det. Hennes bra dagar är ganska sparsamma när hon lever som hon gör med sina diagnoser så när hon ringer på morgonen och har en bra dag och vill träffa mig ser jag det som en ära och möter upp henne på studs och tar tillfället i akt. Av alla saker hon kan hitta på när hon för en gångs skull mår bra, valde hon att fika med mig och det tar jag inte lättvindigt på.

Efter vi hade fikat gick vi längs gågatan och kikade in på Lindex och babyavdelningen. Jag hittade en söt body som jag skulle köpa till bebisen och när vi närmade oss kassan slet Maria den ut handen för mig för att hon ville köpa den åt oss. Ännu en fin gåva och jag är tacksam. Vi skiljdes åt med kramar och hon tog sig till stationen och jag tog mig mot centrat där jag jobbar. Jag tog en speedy shoppingtur och köpte ytterligare två plagg på KappAhl till bebisen. Det ena setet har jag bestämt ska bli hennes “hemkomst” outfit. Så bedårande!
Jag köpte lite varierande storlekar. Kan vara bra att ha hemma, för jag vet av erfarenhet att bebisar växer – och det FORT!

Bild 038 [800x600] Bild 034 [800x600]
Bodyn till vänster, som Maria köpte åt oss “little angel” storlek 74.
Outfit till höger, supersöt med “jeans” leggings och klänning, storlek 62

Bild 036 [800x600]

Bebisens hemkomst kläder.
Underbar outfit med byxor och klänning, storlek 50!

Åh det är väl ljuvligt att få köpa hem lite smått till henne. Jag har tänkt att det kan vara bra att ta lite då och då. Jag har redan sett nappar som jag vill ha! Och filtar! Och massa annat. Men det är svårt det där att veta NÄR man kan/bör/ska börja köpa hem allt man ska ha..? Jag blev erbjuden grejor i december men valde att inget köpa för att det kändes för tidigt. Nu är jag i vecka 25 och tiden tycks gå fort och jag kanske borde fundera på den där vagnen jag sett och kanske nyttja presentkortet på IKEA till spjälsängen? Är det för tidigt, bör jag vänta?  Eller ska jag göra som jag gör och ta lite då och lite då?

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Linda skriver:

  Vilka söta kläder:) och underbar vän:) ha en trevlig helg..

 2. irmelinat skriver:

  Efter mitt 4:e barn skulle jag inte ha flera & sålde liggvagnen på blocket. Sen kom barn nr 5 & jag behövde en vagn. Hittade en tjej som var återförsäljare hemma & tog med mig min mor & baby dit. Återförsäljaren gjorde stora ögon när jag hade babyn med & bara var intresserad av en praktisk vagn, färg spelade ingen roll. Då gick det upp för mig att folk kan beställa vagn i samma ögonblick det blir 2 streck på stickan & är väldigt petiga med färg & material för att matcha sina övriga ägodelar. Ta du & inhandla saker med magkänslan. :P

 3. netscape skriver:

  Av egen erfarenhet skulle jag handla allt i förväg. Det är skönt att få det gjort för man kan aldrig veta…..
  Själv blev jag inlagd i vecka 33 när Carl behagade att ”dyka” upp och hade fortfarande ingen vagn. Kändes jobbigt att direkt från BB ta vägen om affären och handla. *woohoo*

 4. frida skriver:

  önskade jag bodde närmre Maria… hon är så go!!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com