Min healing under graviditeten

Idag har varit en dag i återhämtnings tecken då jag har sakta men säkert börjat ladda mina batterier på MITT sätt. På det som funkar för mig. jag klädde mig och sminkade mig och tog mig till Malmö med musik i lurarna och mötte upp min vän på Espresso House. Vi kramades och pussades och satt och pratade en stund sen tog vi en promenad tillsammans. Vi kikade in på Bolagret och där fastnade jag nog för en soffa jag vill köpa. Jag har absolut inte råd med det men jag kan nog hora mig till den. Jag får hitta en sugardaddy som kan bekosta min home-make-over.
Jag tog med min vän till butiker som ligger mig varmt om hjärtat och vi började där vi var och gick in till SÖK OCH FINN. Åh den underbara doften som slår emot när man går in genom den dörren, som fyller min kropp med lugn. Jag hittade två nya stenar jag var tvungen att köpa, ni vet sånt som bara skriker ens namn och ger en rysningar när man tar på det.. Har det hänt dig någon gång? Dagens nya tillskott i missmaddis kristallsamling: Rosenkvarts & Unakit. jag köpte med två spiraler som jag satte de i och har hängt de i min knippe som jag ALLTID bär med mig. Jag tyckte det var läge med fler kristaller att hjälpa mig igenom allt det svåra i mitt liv just nu och kanske lugna ner stressen som varken är bra för mig eller bäbisen.

rosenkvartsst ROSENKVARTS (rosa) – En sten för hjärtat. Villkorslös kärlek. Renar och öppnar hjärtat på alla nivåer. Attraherar kärlek. Lugnande och bra vid kriser och trauma. Frihör känslor. hjärtat, cirkulation, fertilitet och brännskador. Rosenkvarts är för självförverkligande och inre frid. Den kan hela djupa hjärtesår och är bra för dom som har svårt att uppleva livsglädje. Den har en strakt helande och lugnande kraft. Rosenkvarts lär oss att först älska oss själva – en förutsättning för att kunna ge och ta emot kärlek av andra. Den löser upp sorg, rädslor och bitterhet och lär oss att förlåta. Den anses förhindra alkoholkonsumtion, den bringar frid, kärlek och lycka i relationer är är därför en bra gåva till kärlekspartnern och vänner. Stjärntecken: Vattuman.

STEINE Unakit UNAKIT (röd-grön) – En lugnande sten. Öppnar och stärker seende och visioner. Grundande och bra efter meditation och spirituellt arbete. Integrerar insikter från tidigare upplevelser. Når roten av problemet. återhämtning efter sjukdom, för hår, hud och graviditet. Unakit är en sann hjärtesten med hjärtchakrats båda färger. Unakiten skänker oss kärlek och lär oss att lyssna på vårt hjärta. Det stärker oss att själva bestämma över våra liv. Vi vågar det när vi lyssnar på vårt hjärta och det skapar trygghet! När vi känner oss älskade av oss själva och av andra tar vi också ansvar för våra liv. Vi förstår också att det samma gäller för alla människor. Unakit symboliserar föreningen mellan det fysiska, materiella och det andliga. Allt handlar om kärlek! Hjärtchakra.

Nu börjar jag hela mig, för jag har varit trasig alldeles för länge.
Så efter besöket på SÖK OCH FINN tog jag med min vän att se min favoritbutik. Om jag har möjlighet brukar jag ta med mina vänner dit: MANDALA. Åååh, himmelriket för mig.. Jag köpte två doftoljor, jag behövde egentligen inget. Men bara att vara i nån av dessa butiker i några minuter kan ge mig både styrka och lugn.

missmaddis_3 Det gick bra på jobbet idag. En ovanligt lugn dag för att vara lönedag och den mesta action i min studio idag var de sista timmarna. och två DA-drop ins. Sånt gillar vi!

Jag var hemma runt 20 ikväll och hann säga godnatt till mina pojkar. Pappa följde med och lämnade pojkarna idag och överlämnade en räkmacka han gjort åt mig. Jag hade egentligen tänkt spara den till frukost men jag blev så himla sugen och sitter och kränger den nu. Massa gott: TACK älskade pappa <3

I morgon slutar jag 20. Om jag hinner med bussen 20.03 är jag hemma vid 20:45. Annars får jag vänta till nästa buss vid 20:42 och vara hemma närmre 21.30. Mindre lockande. Då får jag inte säga godnatt. Vid vissa tillfällen har barnen sovit hos mamma de kvällar jag jobbar så sent och jag har ibland sovit över hos vänner, bekanta och andra. Så vem vet, jag kanske får sova över hos en killkompis i Malmö och slippa vara hemma sent.

Nu ska jag äta klart. Natti!

Du gillar kanske också...

9 svar

 1. netscape skriver:

  Gooo morgon!!! Åh….tänk om stenarna gjorde allt det dära… (: Då skulle inga ”lyckopiller” behövas. Kram!

 2. Wousch skriver:

  Det är viktigt med stenar. Tycker jag i allafall ^) samla ihop de man tycker är viktigast, lägga dem i en liten påse och bära med sig dem vart man än går. Själv kan jag inte ta i rosenkvarts, det bränner i handen. Har inte klurat ut vad det betyder, när det riktigt bränner i handen *vetej* Men det är helt underbara stenar du ska bära med dig!

 3. missmaddis skriver:

  @Wousch: ja jag håller ju med, uppenbarligen. Vet inte heller varför rosenkvarts bränner i din hand men det låter onekligen intressant och kanske värt att forska i? :)

 4. Wousch skriver:

  Det tycker jag definitivt! Det jag hört sen tidigare, är i alla fall att en sten som bränner för mycket kanske inte passar just mig, medan andra som bara värmer lite gör. Där är vissa stenar jag inte känner något ifrån alls, och då gör de kanske inte nytta heller :)

 5. Mimmi skriver:

  Jag har aldrig känt något av någon sten, konstigt! Kanske ska prova stenen för mitt stjärntecken. Känner du nåt av dina stenar missmaddis?
  Något jag dock känner skillnad på är rökelse. Fick för många år sedan en hel påse rökelse direkt från Kina av några kinesiska vänner. Varje gång jag tände en sticka så kändes allt mycket lugnare, som om hela mitt inre öppnades upp och blev mer mottagligt för sinnesintryck. Just i den perioden gick jag dessutom igenom en svår skiljsmässa och hade små barn, rökelsen gav mig de mentala pauser min hjärna så väl behövde. Min pågar som idag är stora är vana vid doften och varje gång vi kommer till ett nytt ställe tänder vi rökelse. För att rensa stället från andras känslor och händelser. Lustigt för det hjälper! Min yngsta son brukar säga ifrån när vi rökt stället rent, om du fattar vad jag menar. Prova! Eller det har du redan gjort kanske? Usch, nu känner jaq mig dum som erkänt mina dumma ideér….. O_o

 6. missmaddis skriver:

  @Mimmi: Helt generellt känner jag mig starkare när jag bär stenarna. Men jag har aldrig upplevt en brännande känsla när jag hållt en sten, det jag upplever när en sten är ”min” är att jag får gåshud över hela kroppen och nackhåren ställer sig rakt upp.
  Rökelser har jag också hemma, har haft det i flera år men samma känsla som du beskriver har jag nog aldrig fått av rökelse, du kanske kan berätta vilken du har? :D

 7. mimmi skriver:

  Tyvärr har jag inte hittat nån rökelse här hemma som jag blivit så förtjust i. Det påminner inte alls om de rökelsepinnar jag fick från Kina. Mina vänner brukade tända såna varje morgon för att röka bort onda andar, sa de och jag tyckte jämt att de var lite knasiga. Men så fick jag en hel kass med såna pinnar av dem och det visade sig att jag hade mina egna upplevelser med just denna rökelsen. Detta hände för 12 år sedan och nu har jag knappt en handfull sådana rökelser kvar.

  Jag kommer in en dag i affären och ger dig några rökelser så att du kan prova! Om du vill och om jag får dvs. Kanske inte så kul att ha sina blog läsare rännande på din arbetsplats? Jag ska ändå in och handla en ny knop till min moche… är det ok? :(

 8. mimmi skriver:

  Nu har jag beställt de tre pocketböckerna till dig på CDON. Jag kommer in med dem och rökelserna så fort böckerna kommit. Du kommer garanterat att gilla böckerna!

 9. missmaddis skriver:

  @mimmi: du blir inte den första bloggläsaren som besöker mig på jobb :D Men jag kommer nog inte veta direkt vem DU är, så tala gärna om det :P
  Och tack för din enorma generositet <3

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.