ante omnis mea familia

Min hjärnskada

Kära dagbok.

I morse när jag vaknade var det sedanliga rutiner på listan. Jag satte igång min dator med min stortå som jag alltid gör och gick för att låsa upp köksdörren. Jag uppmanade min nyss fyllda treåring att gå på toaletten innan jag klickade igång min förberedda kaffekokare. Jag gjorde frukost till pojkarna och de satte sig till bords i köket.
Jag tog min kaffekopp och gickut på balkongen för att ta min första cigarett – det där som kommer döda mig.
När min cigarett var ett minne blott gick jag in i mitt sovrum där min dator står, som jag alltid gör och vände den lite åt sidan för att spinna igång fläkten i min dator. Har jag nämnt vilken stenåldersmaskin jag har hemma? Den måste kickstartas på morgonen, bokstavligt talat..
Nåväl. Jag satte mig ner och upptäckte att internet inte fungerade. Min puls började slå lite fortare. Jag försökte reparera min anslutning vilket brukar fungera ibland och när jag såg att det inte hjälpte började minn andhämtning bli tung och jag kände ett tryck över bröstet. Jag öppnade upp min browser och dirigerades till min internetleverantörs sida. Jag har glömt betala bredbandet..! Hur i helvete har jag lyckats med det..?! HUR?!?

Så, kära dagbok. Jag sitter hos mamma nu och har nyss betalat den förglömda räkningen och jag förbannar mig själv. Har jag någonsin berättat om mitt dåliga minne? Jag vet inte vad jag kan skylla det på. Det kan ha varit den gången jag trillade ner från skoltaket när jag var mellan 6-7 år gammal, i Malmö. Den där gången jag fick hjärnskakning. Jag tror att jag kanske ådrog mig en hjärnskada då. Jag skyller på det, kära dagbok.

Jag skyller på det..

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “Min hjärnskada”

%d bloggare gillar detta: