Min ilska är min drivkraft – tack för det! 5


Sådärja, det var mina två steg bak för denna gången. Mitt steg framåt ska bli ett stort kliv för mig. Nu har jag fått utagera, kräka av mig, skrika lite och bli förbannad. Vilken härlig krydda det är i livet, det där med ilska. Inte för att jag faktiskt tycker om att vara arg men det är faktiskt sällan jag blir det numera. Och det finns ju faktiskt bara en person som kan lyckas få mig på  bristningsgränsen och mordlysten inom loppet av nån sekund. Och konstigt nog känns det som en befrielse nu. Det tog en sekund, i går. Jag kände mig trött, orkeslös och ja.. lite nere. Mycket tankar och alldeles för mycket känslor. Sen hände något. Jag hörde en fågel sjunga högt. Hon sjöng de orden som min egen magkänsla hade varnat mig för men det var först när jag fick höra det högt som jag visste. Min ilska kokade upp omedelbart inom mnig och det kändes skönt att få dunka huvudet i väggen, skrika och utagera. Jo, kanske inte bokstavligt talat, som ni kanske förstår. Och när jag var färdig med mitt utbrott kände jag mig lättare. Så jävla mycket lättare. Som om det var en sten som föll från mitt bröst. Jag ville avsluta något, men jag ville inte vara syndabocken.  Vem fan vill vara the bad guy..? Så jag fick rätt anledning, vid just rätt tillfälle och kunde dra mig ut med rent mjöl i påsen utan att behöva erkänna till någonting.

Så två paket salvia får rensa ut mitt hem nu när han har varit här och smutsat ner mitt hem och mitt liv och det var fantamig sista gången jag bar ut soporna. Schysst det där med andra-hand och återvinning, tänk att det faktiskt finns de som vill ha andra människors avlagda gamla skit. Och trots att de öppnar påsen med skit och stanken når dem så häller de ändå ut det på golvet och tror i sin naiva värld att lite parfym får det att lukta godare? Inser de inte vilket skit de drar in i sitt hem och hur de smutsar ner omkring sig?

Mitt hem och mitt liv är rent nu, Och varje gång han har varit här och infiltrerat, varje gång jag blivit kukförbannad på honom så ger han mig nya krafter att ta itu med allt omkring mig och jag flyger fram snabbt som fan. Så det är det enda positiva med denna historien. Det är som mitt medium sa till mig.. att det är ilska som driver mig. Det är min drivkraft.

Idag jobbar jag med Cindy och idag blir det en sådan mycket bättre dag än vad det vari tisdags, om man bortser från det faktum att jag jobbar ensam mellan 18-20. Hemma sent men what the hell, jag får göra det bästa av situationen.

Och vet ni vad.. solen skiner för mig idag!


Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Min ilska är min drivkraft – tack för det!