ante omnis mea familia

Min kokbok!

Nu ska jag berätta!

För ett bra tag sen så såg jag en kokbok. En receptbok. Ja ni kan kalla det vad ni vill. Denna boken har nästan helt tomma sidor. Där fyller man i sina egna recept. Förr har jag haft en vanlig anteckningsbok men när jag såg denna boken så blev jag lite kär.

Och som många av er förstått är jag inte den som är impulsiv (längre). I alla fall inte när det gäller något som har med pengar att göra. Förmodar att det kommit genom åren när man varit ensam med ett gäng barn och bara deltidsjobb. Jag vill inte slösa och jag vill inte köpa onödiga saker och sällan vill jag köpa något till MIG (mammasyndrom).

Så denna boken levde i mitt huvud men tillslut så köpte jag den ändå.

Ni har förstått att matlagning och bakning är lite av ett intresse här. Även om jag inte på långa vägar orkar göra allt jag vill så brukar jag ofta hitta på nya recept och älskar att testa nya saker.

Såhär ser boken ut!

Jac har långt ifrån fyllt i alla mina recept men några har jag hunnit!

; vem av er har nån gång testat ett recept ni hittat här hos mig och vilket var det och vad tyckte ni?

Ja jag kan ju erkänna att det som lockade mest med boken är det faktum att jag faktiskt älskar att skriva. Jag älskar att pyssla och kladda och jag älskar ju recept. Så är inte detta perfekt för mig så vet jag inte vad!! Ja man kan tycka att det ser kladdigt och rörigt ut – välkommen till min värld och insidan av min hjärna haha.

I boken finns en sida där man lägger in namn och foto på familjemedlemmar och deras recept. Boken kan gå runt mellan familjemedlemmar, alla fyller i sitt.

Det finns sidor med information om mått och en del tips osv. En sida med plats för bilder för maträtter.

Alltså jag älskar denna boken !

Jag köpte den på bluebox.se. Den är inte så lätt som man kan tro, att hitta. Bluebox skickade boken samma dag de fick min order och paketet var lite lyxigt förpackat med blått silkespapper och jag fick med en liten påse godis. Jag kommer definitivt handla där oftare! Nej – jag har inte fått betalt för att skriva det haha.

Så dagens fråga; vem av er har nån gång testat ett recept ni hittat här hos mig och vilket var det och vad tyckte ni?

Och som slutnot, inte helt irrelevant: veckans meny hos oss;

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 tankar om “Min kokbok!”