ante omnis mea familia

Min kokbok!

Nu ska jag berÀtta!

För ett bra tag sen sÄ sÄg jag en kokbok. En receptbok. Ja ni kan kalla det vad ni vill. Denna boken har nÀstan helt tomma sidor. DÀr fyller man i sina egna recept. Förr har jag haft en vanlig anteckningsbok men nÀr jag sÄg denna boken sÄ blev jag lite kÀr.

Och som mÄnga av er förstÄtt Àr jag inte den som Àr impulsiv (lÀngre). I alla fall inte nÀr det gÀller nÄgot som har med pengar att göra. Förmodar att det kommit genom Ären nÀr man varit ensam med ett gÀng barn och bara deltidsjobb. Jag vill inte slösa och jag vill inte köpa onödiga saker och sÀllan vill jag köpa nÄgot till MIG (mammasyndrom).

SÄ denna boken levde i mitt huvud men tillslut sÄ köpte jag den ÀndÄ.

Ni har förstĂ„tt att matlagning och bakning Ă€r lite av ett intresse hĂ€r. Även om jag inte pĂ„ lĂ„nga vĂ€gar orkar göra allt jag vill sĂ„ brukar jag ofta hitta pĂ„ nya recept och Ă€lskar att testa nya saker.

SÄhÀr ser boken ut!

Jac har lÄngt ifrÄn fyllt i alla mina recept men nÄgra har jag hunnit!

; vem av er har nÄn gÄng testat ett recept ni hittat hÀr hos mig och vilket var det och vad tyckte ni?

Ja jag kan ju erkĂ€nna att det som lockade mest med boken Ă€r det faktum att jag faktiskt Ă€lskar att skriva. Jag Ă€lskar att pyssla och kladda och jag Ă€lskar ju recept. SĂ„ Ă€r inte detta perfekt för mig sĂ„ vet jag inte vad!! Ja man kan tycka att det ser kladdigt och rörigt ut – vĂ€lkommen till min vĂ€rld och insidan av min hjĂ€rna haha.

I boken finns en sida dÀr man lÀgger in namn och foto pÄ familjemedlemmar och deras recept. Boken kan gÄ runt mellan familjemedlemmar, alla fyller i sitt.

Det finns sidor med information om mÄtt och en del tips osv. En sida med plats för bilder för matrÀtter.

AlltsÄ jag Àlskar denna boken !

Jag köpte den pĂ„ bluebox.se. Den Ă€r inte sĂ„ lĂ€tt som man kan tro, att hitta. Bluebox skickade boken samma dag de fick min order och paketet var lite lyxigt förpackat med blĂ„tt silkespapper och jag fick med en liten pĂ„se godis. Jag kommer definitivt handla dĂ€r oftare! Nej – jag har inte fĂ„tt betalt för att skriva det haha.

SÄ dagens frÄga; vem av er har nÄn gÄng testat ett recept ni hittat hÀr hos mig och vilket var det och vad tyckte ni?

Och som slutnot, inte helt irrelevant: veckans meny hos oss;

LĂ€mna en kommentar!

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

6 tankar om “Min kokbok!”

%d bloggare gillar detta: