ante omnis mea familia

Min LEEP i morgonbitti

I morgon är det dags för min operation. Lotta smsa mig tidigare och sa att hon bara skulle packa sen komma hem till mig men jag sa att hon inte behövde, jag klarar mig ändå. Med tanke på gårkvällen så kommer jag förmodlignen somna gott ikväll ändå. Om inte så lär jag definitivt sova gott när de söver mig i morgon. Vi bestämde att vi möts på sjukhuset i morgonbitti istället. Jag ska vara där klockan 8:00 på morgonen.  

Så ikväll softa jag lite. Jag sitter i soffan och tröstäter och ska snart ta ett varmt bad innan jag går och lägger mig. Det kommer bli mitt sista varma bad på några veckor ju. Så jag får inte bada, jag får inte använda tampong och jag får inte ha sex. Inte stor skillnad från hur jag ananrs lever.

Oftast får jag inte bada för att jag har nån ny piercing som ska läka. Jag blöder sällan med mina Cerazette och behöver itne tampong och sexet.. well. Jag har inte sex så ofta. Jag är ingen sexuell person ändå ju..?

So wish me luck, mina underbara vänner. Here goes.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

39 tankar om “Min LEEP i morgonbitti”