Min LEEP i morgonbitti

LEEP I morgon är det dags för min operation. Lotta smsa mig tidigare och sa att hon bara skulle packa sen komma hem till mig men jag sa att hon inte behövde, jag klarar mig ändå. Med tanke på gårkvällen så kommer jag förmodlignen somna gott ikväll ändå. Om inte så lär jag definitivt sova gott när de söver mig i morgon. Vi bestämde att vi möts på sjukhuset i morgonbitti istället. Jag ska vara där klockan 8:00 på morgonen.  

Så ikväll softa jag lite. Jag sitter i soffan och tröstäter och ska snart ta ett varmt bad innan jag går och lägger mig. Det kommer bli mitt sista varma bad på några veckor ju. Så jag får inte bada, jag får inte använda tampong och jag får inte ha sex. Inte stor skillnad från hur jag ananrs lever.

Oftast får jag inte bada för att jag har nån ny piercing som ska läka. Jag blöder sällan med mina Cerazette och behöver itne tampong och sexet.. well. Jag har inte sex så ofta. Jag är ingen sexuell person ändå ju..?

So wish me luck, mina underbara vänner. Here goes.

Du gillar kanske också...

39 svar

 1. Caroline skriver:

  Jag håller tummen för att allt ska gå bra imorgon! Lycka Till!! *hart*

 2. Maria skriver:

  Aha. är Maria Malmgren en av dina vänner? Där ser man :) Jag har besökt hennes hemsida några gånger. Om jag minns rätt så hittade hon mig och min blogg vid något tillfälle. Till och med jag höjde en aning på ögonbrynet. Tyckte det var lite coolt :)
  Lycka till med operationen imorgon.
  Kram Maria

 3. 1000Bloggare.se skriver:

  Registrera dig som användare och blogga i bloggen där allt kan hända.
  1000bloggare.se är öppen blogg för alla seriösa bloggare som vill dela med sig av sina åsikter, funderingar och erfarenheter eller om du bara vill skriva lite skit, dela med dig en bild eller videoklipp.
  Alla är välkomna, surfa direkt in på http://1000bloggare.se

 4. Sandra skriver:

  Lycka till imorgon *love*

 5. Annelie skriver:

  Hoppas allt går bra i morgon. *hart*

 6. Dizzy skriver:

  Lycka till Imorgon håller tummarna att allt går bra. Bara ring om det e något. Tänker på dig kram gumman.

 7. Hanna / Jasas skriver:

  Ett stort LYCKA TILL, såklart!

 8. Johanna skriver:

  Håller tummar och tår för dej..
  Ska kolla in för att se uppdateringar..
  Kramar

 9. Tina skriver:

  Lycka till. Har också opererat i samma regioner…hade myom i livmodern som togs bort förra året. Sövd blev jag också, fick välja faktiskt men ja det valet var inte så svårt. Fort var det gjort, myomet var stort som ett ägg och läkaren sade att dom hyvlade bort den..lite äckligt men hade jag inte op kanske jag aldrig hade kunnat bli gravid.

  (jag gjorde som du sa och testade att stoppa in piercing i navlen, har gått bra tills nu då det verkar som det växt igen lite lite, blev som en hinna bara..som jag hedde sönder…nu varar det :S …inte så skoj men hålet är kvar, bebis kommer om 1 mån *kjerlek* så efter det kan jag använda smycke igen)

  Kram

  Tina

 10. Rebecka skriver:

  lycka till i morgon!

 11. Sarah skriver:

  *hart* Håller tummarna för dig i morgon *hart*

 12. Maria skriver:

  Lycka till!!

  Och du..någon av dina snälla polare kanske vill ställa i ordning något riktigt mumsigt till dig när du är klar. Att bädda ner sig i soffan med favvorätten och ett schysst sällskap kan vara att föredra ;)

  Efter mitt ingrepp så sa läkaren åt min dåvarande pojkvän att han skulle laga min favoritmat och bädda ner mig i soffan när vi kom hem. Karln åkte iväg och köpte micropizza och gav mig en filt *asg*. Behöver jag säga att jag har ny karl nu? :P

 13. Maria skriver:

  Hm…bortsåg att du skulle bli sövd. Har ingen aning om hur det är med käkandet efteråt då? Men ja, du hajjar väl principen med mitt inlägg ändå antar jag? :P

 14. Lycka till imorrn!
  (skumt det känns att skriva ”lycka till” till en operation egentligen..)

 15. Jessica skriver:

  Fick du mitt mejl??

 16. TuffLoysan skriver:

  Lycka till nu tjejen!

 17. Vallie skriver:

  Tänker på dig idag! Stor kram!

 18. Emma skriver:

  Det kommer gå bra idag, tänker på dig *hart*

 19. starsprinkle skriver:

  Tänker på dig..

 20. Miss Attitude skriver:

  *blomma* Hoppas det går bra idag!!!! Lycka till och du har många som tänker på dig även om vi alla inte känner dig som en vän så är det nått vi kvinnor kan empatisera med. *trosta* Jag önskar dig allt gott och att det löser sig, att det går bra och att det går över fort. Ha en bra dag! *kjerlek*

 21. Em skriver:

  Lycka till!

 22. Ia skriver:

  Tänker på dig idag… *trosta*

 23. ninna skriver:

  Tänker på dig! *hart*

 24. Jenny skriver:

  Lycka till idag.. får hoppas du sover gott nu.. =)

 25. Andie skriver:

  Håller tummarna, Lycka till! *blomma*

 26. Ellen skriver:

  Tänker på dig hela fm idag…har gjort sen jag vaknade! *kramen*

 27. Anna skriver:

  Tänker på dig och allt kommer gå bra…. *blomma* *kjerlek* *love* *hart* *trosta*

 28. Filippa skriver:

  Idag går alla mina tankar till dig! *trosta* *kjerlek*

 29. Emelie skriver:

  Håller tummarna för dig även jag! :D

 30. Frida skriver:

  Lycka till *blomma*

 31. Therese Anerland skriver:

  Tänker på dig och hoppas att allt går bra.
  *kjerlek*

 32. Jessica skriver:

  Fick du mitt mejl nu då?? :)

 33. NymFaux / Hanna skriver:

  Lycka till!! *blomma*
  Håller tummarna för dig.

 34. Mie skriver:

  Jag håller tummar och tår för att det har gått bra idag! *blomma*

 35. Lizette skriver:

  DU FIXA DET SNÄCKAN:D
  skönt att det är över nu, inget mer & oroa sig för=)

  love you <3

 36. frida skriver:

  lycka till! hoppas allt bara går bra och att du snart är på benen igen..pigg o glad!

 37. Sarah skriver:

  Kikar in med förhoppning om glada nyheter, att du är uppe och hoppar och mår finemang!
  Har tänkt mycket på dig i dag och hoppats att allt gått bra *love*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com