Min lilla tjej är sjuk.

Så här har det sett ut hos oss de senaste dagarna. Bilder från mitt instagramflöde.

Natten mellan tisdag och onsdag väckte Kaeli mig. Hon mådde illa. Jag kände att hon hade feber. Hon fick sova hos mig och gosa. Så onsdag, torsdag, fredag och idag lördag hade/har hon feber. Udda ändå – Kaeli blir nästan aldrig sjuk. Hon har sällan feber och när resten av familjen blir magsjuka är hon frisk. Och denna gången är hon sjuk men ingen annan. Feber, illamående, lite ont i magen emellanåt, hosta och ont i halsen.

Hon brukar dessutom vara förhållandevis pigg de gånger hon har feber men inte denna gången. Hon har legat i soffan och kollat på tv. Hon har inte ens varit så intresserad av sin nya smartphone hon fick av oss nyligen – och det säger en del! Ja, hon fick en telefon. En billig telefon som hon kan ringa med, smsa, spela spel. Mest för att kunna ringa hem henne när hon är hos vänner och så hon också kan spela spel då och då som syskonen.

I alla fall. Imorse vaknade hon feberfri men jag sa åt henne att hon ändå får vara hemma idag (inte gå hem till kompisar osv). Och efter några timmar kom hon upp till mig (jag låg i sängen som jag gör på dåliga dagar, trött och ont) och ville mysa. Hon kommer alltid till mig när jag lagt mig för hon älskar att gosa med mig. Hon kändes varm, hon var överdrivet gnällig och febern är tillbaka. Jag sa åt henne att ta av kläderna, öppnade fönstret och inom kort sov hon (nånstans runt 1430 somnade hon). Hennes temp har legat runt 39.5-39.8 de sista dagarna. När det är så högt får hon en skvätt Alvedon. Det har hittills hjälpt bra.

Min lilla tjej ♡ Krya på dig.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Min lilla tjej är sjuk.”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com