Min mens är 14 dagar sen!

Det gick minsann bra i Småland!
Jag fick inga vibbar av att Magnus föräldrar skulle hata mig och det gör mig nöjd. Jag tycker väldigt mycket om hans föräldrar. De är varma och omtänksamma och deras hem är fylld av samma energi. Ingen var eller blev sur, ingen bitterhet. Föräldrarna var väldigt glada att de denna helgen fick träffa ALLA sina barn och barnbarn. De är väldigt måna och kärleksfulla i familjen och det var så skönt att se. Jag fick även träffa hans syskon & syskonbarn också! Jag tror inte att det blev planerat så, det bara blev så.
Magnus har två bröder (en äldre och en yngre) och en lillasyster. Systern har en dotter som flickorna lekte med i helgen.

De har ett idylliskt hus, vi en skog och betesmark. Korsar man betesmarken kommer man fram till en sjö. Det var ett ljuvligt scenario!! Huset har Magnus pappa byggt och jag måste erkänna att jag är imponerad!

20131001-190659.jpg

20131001-190723.jpg

20131001-190736.jpg

20131001-190802.jpg

Vid diskhon i köket har de ett fönster som vetter ut mot framsidan av huset och trädgården där, oh betesmarken på andra sidan vägen. Det är något i stil med vad jag drömt om. Tänk att stå där vid diskhon och skölja salladen som man plockat i sin egen trädgård och se ut på barnen som leker i trädgården. Ljuvligt!

Jag trivdes hos svärföräldrarna och vi kommer utan tvekan hälsa på igen, om de vill ha oss där.
Vi planerar att köpa en 7-sitsig bil istället för de 3 bilar vi har i dagsläget (ja, overkill) så att vi kan åka iväg hela familjen. DET är lyx!

Så var det med det. Nu är vi tillbaka i vardagen med alla möten och tider att passa. Denna veckan har vi logoped x2, möte med rektorn ang resurs, gastroskopi & årets sista föräldramöte, nu på Kaelis dagis.
Gympakläder och badkläder som ska kommas ihåg att packas. Storhandling står på schemat. Eventuellt städa & tvätta bilen. Sedvanlig tvätt och städ här hemma.
Måste komma ihåg att ringa BUP om planeringen om Laaitis medicin. Måste även ringa min barnmorska och boka tid eftersom min mens är 14 dagar sen. Nej jag är inte gravid – har gjort 3 negativa graviditetstet, så ni slipper kommentera det, haha.
Och sova nånstans däremellan..

20131001-194309.jpg

Du gillar kanske också...

11 svar

 1. Kicki skriver:

  Härligt att det känndes bra :) Välbehövlig paus i ditt ”välfyllda” liv!

 2. Johanna B skriver:

  Åh vad kul! Funderat hur det gått för er. Låter som om du har värsta drömsvärisarna! :D

 3. Patruska skriver:

  Hur hamnade MangeMange i skåneland egentligen?

  • M skriver:

   Det var Danskarna som snattade honom men tro mig! Vi är uppe i norr jobbar hårt på att snatta tillbaka honom plus hans familjen, lite som ränta! :evilgrin:

   • Patruska skriver:

    @M, Jag har aldrig fattat dethär med att använda danskar som ett skällsord åt skåningar. Danskar är ett super trevligt folk och Danmark är ett kanon land

    • M skriver:

     Vem har pratat om dem som skällsord?

     Är själv halvdansk så jag tycker du ska tagga ner lite och sluta bete dig som om du hade en pinne i röven.

     • patruska skriver:

      @M, oh just det ja, M = Mona. Det hade jag glömt. Förlåt jag hade aldrig svarat på kommentaren om jag varit lite mer vaken och insett att det var du som skrev. Du är skit jobbig och jag inser givetvis att du lider utav någon bokstavkombination ala NFÄD

      • M skriver:

       Och det är otroligt moget att starta igång skit helt i onödan. Varför vette tusen eftersom du inte kan precisera det.
       Men jag anar att det är för att du inte kan diskutera som de flesta andra.

       Snacka om att ha fördomar och nedvärdera andra människor. Sätta diagnoser och stämplar på människor du inte känner. Gör du likadant med alla du möter?

       Hur vore det om du lärde dig ironi, humor och förståelse innan du ger dig på mig?

       Ha en underbar dag!

      • M skriver:

       Och nu fattar jag ju! Patruska som i Patricia Nilsson?

       *vinkar*

  • admin skriver:

   Han flydde hit >_< hihi

 • Jessica skriver:

  ”Så slipper ni kommentera det”
  Men du visste redan när du skrev rubriken att det var första tanken. Mensen sen i 14 dagar och du har sambo så klart den tanken kommer. Fast för mig som läst bloggen i x antal år var det lite väl förutsägbart att det handla om något annat.

  Skönt att det gick bra i de småländska skogarna, hoppas ni finner en bra bil så ni kan åka upp hela familjen nästa gång

 • Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com