Min nya inneboende/sambo

Pust! Nu är morgonbestyder någorlunda överstökade. Barnen har fått frukost, blivit påklädda, tvättade, tandborstade och lämnade på dagis. Disken är undan, borden avtorkade, tvätten upphängd och jag lyssnar nu på den andra maskinen som burrar från badrummet. Allt detta & lite till och klockan är inte ens 10 på morgonen. Nu kan jag med gott samvete sätta mig vid datorn.

Min migrän la sig efter någon kick-ass tablett som jag hade undangömd och jag kunde faktiskt sova. Phini vaknade sent i morse, runt 7:40 (det är sent för oss!!) och jag undrar lite om det kan bero på persiennerna som min pappa satte upp i barnens rum igår. Laaiti var inne hos mig tidigare och gosade.

<KENOX S630 / Samsung S630> Jag ångrar lite att jag inte tog förebilder på min balkong så att ni kunde se den makabra skillnaden. Det är så fint där ute nu, om än lite tomt. Tänk vilken plats jag egentligen hade där ute. En tresitsig träsoffa & ett fyrkantigt bord tar stor plats, bara så ni vet. Jag satt på balkongen nästan hela eftermiddagen igår. Dizzy & Neo kom hit en sväng och drack kaffe och mina föräldrar likaså. Jag ska hänga upp lite blommor & gröna växter och jag funderar på att ordna en avlång hylla till ljus och blommor med.
På bilden får ni följa med mig in i min dåliga vana, när jag tar en rökpaus från städandet nu på morgonen.

<KENOX S630 / Samsung S630>

Och appropå röka. Lotta har fått för sig att hon ska försöka sluta röka och vill dra ner mig i fallet. Men grejen är att jag inte vill sluta röka. Jag trivs faktiskt med att förkorta mitt lidande – om man kan bidra till det så varför inte.  Jag har varken vilja eller motivation så Lotta kan faktiskt få kämpa själv. All eloge till henne när hon lyckas och all eloge till Kim som faktiiskt slutat. Madde klarade det galant, tacka fan för det med bebis i magen. Men jag har inte kommit till den punkten då jag känner att jag vill sluta. Någon synd kan jag gott få ha..? Och då bortser jag från kaffet och chokladen.

På bilden under ser ni min underbaraste nya sambo: Fia-Stina. Hon är en vit vacker blomma som bor på balkongen. Bredvid henne står ett ljus som efter en dag i solen började krypa ur sitt eget skinn.

Bild 013 copy

Du gillar kanske också...

19 svar

 1. Malin skriver:

  Men så himla mysigt du fick till det! Med lite blommor kommer man långt. Tyvärr användes min förra balkong mest som en avställningsyta. Den var på tok för varm för att vistas på under sommaren eftersom att solen stog rakt på hela dagen..

  Va skönt att din migrän känns bättre idag!

 2. MittLivSomJag skriver:

  Höhö, ljuset VAR säkert fnt *hah*

 3. malle skriver:

  Vill man inte sluta och har ingen motivation så är de lönlöst att försöka sluta röka. Nog för att man blir fräschare och piggare av att sluta men ;)

  Blev väldigt avundsjuk på att du har inglasad balkong! Skulle också vilja ha de så katterna får ännu mer utrymme. Du har gjort jättefint! Även då jag har fobi för de där gröna hemska mattorna som alla envisas med att ha *bash* *tihi*

 4. Anna skriver:

  Åhh va fint.. *blomma* Skönt med inglasad balkong och allt.. Lyx… *cheer* Jag tycker det låter super nice med en hylla till lite extra ljus och lite blommor.. *clap*

 5. Tale skriver:

  Have you remembered to look in all scissors so that she can get a long and happy life at you balcony? :P

 6. Hanna skriver:

  Fan vad tjusig balle *yay* Jag tycker ljuset är fint, även nu – fast att det är lite ’skrövligt’, så det ’får’ du inte ta bort!! Jag har inte rökt sedan augusti förra året men det är pga av bebis i magen också amning nu.. men jag VET att jag kommer börja sen igen.. för jag ville egentligen inte sluta utan det var för prinsens skull. Ganska sjukt ändå MEN det är upp till mig och ingen annan! *angel*

 7. Andie skriver:

  Det är första gången jag läser din blogg men jag tycker du verkar som en riktig kick ass tjej *rock*
  Och med rökning som last så förstår jag dig helt och fullt man måste faktiskt vara väldigt motiverad för att det ska gå!

 8. Emma skriver:

  Det bidde väldigt tjusigt… *cheer*

 9. Martina skriver:

  Riktigt fint och riktigt avis för att du har en balkong!
  Vill med ha en!!!

 10. Karin skriver:

  Mysigt det blev på balkongen. Snart kan vi häruppe göra iordning ute också…

 11. MaddeMad skriver:

  Vad fint det blev OCH vilken skillnad!!!
  *blush*synd att du gjorde av med träsoffan för den hade jag behövt men men fint blev det iaf.

  Kanonfint gumman!
  Nu e d bara lite smådetaljer he he men du fyller år i sommar så då har man god tid på sig & hitta nått fiint jueh!

  Kram

 12. MaddeMad skriver:

  Och du… om man tittar riktigt noga på ljuset så ser det ut som en gubbe!

 13. tommpax30 skriver:

  Hej..

  Jag ville mest bara säga att du skriver en jäkligt bra och läsvärd blogg :) Hittade hit idag för första gången via ToppBlogg..

  // Tommpa

 14. Therese Anerland skriver:

  Det blev ju toppen bra ju *yay*

 15. Frida skriver:

  Tjusigt *clap*

 16. Kim skriver:

  *ninja* Jag röker fortfarande *iih*

 17. Jessica skriver:

  Blommor är trevliga sambos. Dem är fina, dem luktar gott, dem kräver inte så mycket och dem smutsar inte ner disken

 18. Emma skriver:

  Fia-Stina är himla söt!

 19. fantasymoon skriver:

  Fint städad balkong du.. Ren og pen. :D
  Det är precis över ett år sedan jag slutade att röka, av en slump är det den 14/2 som är årsdagen för det. Jag vet varför jag slutade röka och hur det kom sig att jag kunde sluta. Jag vet att det inte är för alla att sluta, likt det inte är för alla att börja. Min man kommer nog aldrig att sluta och jag begär det heller inte utav honom. Han skulle inte vara människa utan dem.

  Ditt liv ditt val.. du väljer dem som håller dig stark. Men väljer du en dag att försöka eller i alla fall prova att sluta.. då vet du vart jag finns. :P

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com