Min nya piercing

Idag fick jag min navel piercad – för tredje gången. Jag hoppas att jag har lite bättre tur denna gången. De andra gångerna har min kropp gjort mig björntjänsten att stöta ut mina smycken. Så jag frågade Robban som hade vägarna förbi om han kunde pierca min navel idag och vipps så var det klart.

Varken Cindy eller jag var på topp idag. Idag var en gnälldag. Huvudvärk och illamående varvat med värme. Det var nästan olidligt men vi överlevde. Visst är det typiskt svenskt – vi klagar när det är för kallt i december/januari och gnäller om det är för varmt på sommaren. Är vi aldrig nöjda?

När jag kommit hem och bråkat lite med kidzen satte vi oss i soffan med filmen de hade med hem från morfar – Bee Movie. Vi hann inte se klart den förrän pojkarna sa att de var trötta och ville gå och lägga sig. Deras tänder borstades och de nattades och nu sitter jag här, uttråkad med huvudvärk. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.. Kan inte påstå att jag har kraft att göra något.

Hur länge skulle denna värmen hålla i sig egentligen?

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Tale skriver:

  Don’t worry. It will go away in october *devil*

 2. Jessica H-N skriver:

  haha *tihi*
  känner igen mig på vädergnällandet.. du e inte ensam om att gnälla om vädret o aldrig bli nöjda oavsett hur vädret e…
  :D
  men hoppas det blir lagom bra sommar ändå!! än att det regnade så mkt som förra sommarn.. suck… *hmm*

 3. Anna skriver:

  Ja imorgon skulle det bli lite bättre ”bara” 26grader skulle det bli här i skåneland. O_o Det är nästan hemskt men det är ju som du säger det är ju typiskt svenskt att gnälla på allt. *vetej* Hoppas verkligen att du börjar mår lite bättre snart *trosta*

 4. Sarah skriver:

  Gör ingetting, så slipper du tänka på att göra något.
  I bland måste man ju det, att bara göra ingetting.

 5. Emma skriver:

  Förhoppningsvis hela sommaren…. Då kommer jag att njuta om än inte vara så social! Gött med värme – bara ligga och glassa i poolen hela dagarna (kanske… Badet då!) *cheer*

 6. Ninna skriver:

  skoj med ny piercing, hade med en navelpiercing för några år sedan men min kropp stötte ut smycket och idag är det bara ett fult ärr. går det verkligen att göra en ny på samma ställe,? skinnet i mitt ärr är så himla tunt fortfarnde :S

  Ja man vill ha värme, men när värmen väl är här då gnäller man, man är aldrig nöjd :D *devil*

 7. Lotta skriver:

  Ja du värmen skall väl hålla i sig i alla fall hela veckan..

 8. Therese Anerland skriver:

  värmen verkar vara här för att stanna ett tag.. Har också i naveln. Huvudvärken kan bero på vätskebrist.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com