Min riddare i nöden!

Allt som allt gick det bra idag, med Sandra. Det kändes som om vi inte hade mycket att göra och det var ingen direkt go i vare sig min lärling eller mig, även om vi har ett fenomenalt samarbete. Stundtals jobbade vi var för sig, stundtals skattade vi tillsammans. Vi fick bägge huvudvärk som har satt i hela dagen och nu in på kvällstimmen och det käns familjärt det här – fast i Östersund med en annalkande migrän, utan de rätta pillerna med mig. Jag har förvisso med mig mina Tramadol som jag fick för ryggvärken men tar jag en sådan nu så är ja inte riktigt normal i morgon. Jag hoppas att jag kan sova bort den, eller att Treon med utgångsdatum 2007 verkar mot värken och inte avverkar mig. Om jag skulle dö vill jag att ni ska veta att det inte var ett självförvållat medvetet självmord, jag bara råkade ta livet av mig.

Jag ringde mina barn ikväll som jag gör varje dag när jag är bortrest. De hade fått kassler och pepparotsås till middag och mamma berättade att när maten var färdig hade hon sagt till Laaiti att inte röra spisen för att den var varm. Och Laaiti, min älskade nyfikna unge, ska ju se om ,ormor hade rätt så han la fingret på den heta plattan. Och så gick det till när Laaiti lärde sig att spisen är varm om mormor säger så. Mamma berättade detta för mig i telefon, sen berättade Laaiti det själv och avslutningsvis fick jag höra samma historia av min pappa. Alla lika engagerade och mitt mammahjärta fick hemlängtan att hålla om min son..

Min hemresa ser genast lite ljusare ut. Mitt tydliga rop på hjälp har hörts och en riddare i skinande rustning har nu erbjudit att komma till min undsättning. Connu bor en timmes bilresa från Staffanstorp men erbjuder att köra till Sturup för att hämta upp mig och köra mig hem till Staffanstorp. Det betyder oerhört mycket för mig, detär ju ingen sak man bara gör sådär, med tanke på hur lång tid det tar honom och hur sent det är. Conny, TACK! Jag antar att det hjälpte att ha ett "Tyck-Synd-Om-Mig" -inlägg i bloggen.

Nu ska jag se om denna huvudvärken ger med sig.

Du gillar kanske också...

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com