Min son börjar skolan

Det blev en mysig promenad hem från dagis igår med pojkarna. När jag hämtade de var de glada och jag frågade fröken om de där jag hade sett och hört på morgonen och mycket riktigt – pojkarna hade sprungit inomhus varvid fröknarna hade sagt att om de tvunget ska springa får de göra det utomhus och sa åt pojkarna att springa vars fem varv runt kullen ute på gåden och dte hade de gjort innan de kom in, pustandes och sa att de kunde sitta stilla nu, hah. Klockrent. När jag sen hämtade dem var det vackert höstväder och flickorna jagade pojkarna för att pussas och jag fick några bra bilder på de söta pojkjagarna.

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

Vi mötte Madde och Alicia på vägen hem och hade följe fram till min port. Alicia sov sött i vagnen och pojkarna studerade flickebarnet faschinerat och tittade sött på henne. När jag sen hämtade upp posten så var det bara ett stort kuvert till Phini. En inskrivningsanmälan till förskoleklass. Jag visste inte hur jag skulle reagera. Är han redan så stor..? Kan det stämma? Han blir sex år 2009 så jag antar att det är rätt, men herregud.. det är min son.

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>  <KENOX S630 / Samsung S630>

Shit vad tiden går fort.

Han ska börja skolan redan och det känns som om det var igår g-testet visade positivt..

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. maria malmgren skriver:

  åhhh ..stora pojken… jag förstår dig… jag är själv lite sentimental nu när William bara är 6,5 mån.. det var juh som igår..som jag låg och tryckte ut han ..och jag fick smset från dig..”happy pushing” haha… underbart

 2. ninna skriver:

  ja tiden går fasligt fort, barnen växer och man hinner inte med, men i våra ögon är dom ju små så länge, bara när vissa grejer som nu detta som får en att ”vakna” o se hur stora dom egentligen är.

 3. Therese Anerland skriver:

  Ja han blir stor din lilla kille. *blush*
  Tiden går fort.

 4. MaddeMad skriver:

  Kevin pratar om att han ska ta hand om Phini & Minda när dom börjar i skolan. Han tar för givet att d e hans skola dom ska börja på. :D

 5. faster anka skriver:

  *cheer* oki doki deta gör vi också på mitt dagis om de börjar spriga inne får de ta med sin kompis ut. På med stövlarna o jackan o tävla hur många varv de kan springa runt lekstugan *kjerlek* Då står alla di anda o hejar på *hart* En kul grej blir det och på så vis har vi fått ner innespringandet.Maddis jo du när de väl börjat skolan säger det sviss (: så blir de stora fort.Nu är det också dags för pusslekar jag tjejerna o pussa dem *love*Det ska börjas i tid *tihi*

 6. faster anka skriver:

  Herregud vilken svenska blir man trött i denna ålder tro!!!!!! *zzz*

 7. Anna skriver:

  Ja shit va tiden går fort.. Killen är ju stor nu :) *yay*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com