Min son skrek av smärta… igen.

Det gick ganska snabbt på jobbet igår ändå. Jag hade ju lite att pyssla med, både i studio och butik. Det uppskattar jag nog med mitt jobb, omväxling. Jag var inne på In Vogue och köpte två torsos som jag gått förbi och spanat in ett tag och igår slog jag slag i saken. De var tunga som fan och jag undrade om jag tagit mig vatten över huvudet för hur fan skulle jag bära det hem? Men som den självständiga starka och ensamma kvinna jag är, gjorde jag det jag är allra bäst på  – redde mig. Själv. Så bild kommer när jag laddat battrierna till kameran. Naturligtvis yrde snön och regn när det ar dags att bege sig till bussen.

Vid sen kvällstimmen pep mobilen som undrade om jag var hemma och om jag ville ha besök så jag satte igång kaffekokaren inför Pernilla och Lizettes besök. Vi satt i köket och pratade och jag hade nyss målat naglarna när Laaiti började skrika. Han hade ont i igen. Han krålade i sängen av smärta och skrek rakt ut och jag undrar hur Phini kunde sova igenom det. Jag satte mig vid fotändan av Laaitis säng och masserade hans ben som gångerna innan och insåg att han faktiskt börjar få mer och mer ont. Så jag hämtade till slut en dos Panodil som han fick ta och jag masserade lite till. Han fick gå upp och kissa innan han la sig igen och jag satte mig vid kanten av hans säng och la armen omkring honom och min kind vid hans och viskade i hans öra att jag älskar honom och alltid kommer finnas här och ta hand om honom. “Jag älskar dig också, mamma” svarade min son som somnade kort därpå.

När Pernilla och Lizette gick hem gick jag mer eller mindre och la mig direkt. Jag var helt slut. Det var en seg maddis som vaknade i morse av en tjatig Phini som ville jag skulle komma upp och öpnna presenten som han gjort till mig. Nu är pojkarna på dagis och jag har min sista arbetsdag denna veckan att ta mig igenom och hoppas att jag får sova lite längre dessa två dagarna i helgen.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Sarah (i Sandviken) skriver:

  Man känner sig så maktlös när dom har så ont…….Charlie har haft en lugn period ett tag. Skönt!!! Lider med Laaiti….. :(

  Kram *kjerlek*

 2. Therese.A skriver:

  Stackars Laaiti *trosta*
  Inge kul att ha växtvärk..

 3. maria malmgren skriver:

  usch.. stackare,…. william har en period av nattskräck .,. ungefär samma senario… bara skriker…. man känner sig hjälplös …

 4. Patrik skriver:

  Lite värme som typ en mildare typ av tigerbalsam/linement precis innan du skall massera grabbens ben, kommer hjälpa lite till. Lovar det…. Prova iallafall. Bara ett litet tips till de små så de ev kan få lite mindre ont under tiden de blir större. ;)

 5. MaddeMad skriver:

  Kevin har haft d ofantliga ggr.
  Jag masserade alltid hans ben med ngn kräm.
  Han tyckte d hjälpte….

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com