Min stylist återvänder för en dag

Idag börjar jag klockan tio. Det innebär att jag utan frökens kännedom lämnar pojkarna lite tidigare för att springa till bussen så att jag hinner in just precis för att öppna upp butiken vid öppning. Det löser sig.

Helgen närmar sig, den är nästan redan här och jag ska vara med mina barn. Jag ser faktiskt fram emot det. Men på sistone ska ni veta att Phinis uppkäftghet inte blir mycket bättre. Det är otroligt. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när ungen hotar mig. Han har blivit så tuff.
Laaiti kom nyss och grät och sa att Phini bet honom. Sen hör jag Phini från vardagsrummet skrika "Jag ska bita dig igen!!". När jag säger åt honom att sluta så fortsätter han ändå. Jag kontrar med den mest klassiska utan-verkan repliken åt min son med ett "Passa dig!" vilket är mitt sätt att påminna honom att han bör tänka innan han säger nått. "Passa dig själv mamma!!" svarar pojken. Men han vet när jag menar allvar i alla fall och det är skillnaden mellan honom och lillbrorsan. Det räcker med en blick för att Phini ska veta att loppet är redan kört och mamma vann. Mer om detta sen.. uppkäftiga snorunge.

Det kliar så enormt i min hårbotten men jag har lyckats få bort alla ruvor på hårbotten. Jag vet det låter nasty som fan. Min misstanke är att det var dessa två blekningar som frätte lite på min hårbotten och sen två färgningar direkt efter det kanske var lite mycket för min arma skalle. Kan det stämma eller är jag helt ute och cyklar?

Den 3/9 kommer mina älskade stylist och hälsar på  från Tyskland. Maddes kusin Omar som var den första utbildade stylist som rört min man. Han fixade första frissan efter seperationen med Dickhead och som gav mig en helt annan stil några månader senare innan han flyttade utomlands. Nu kommer han igen och jag hoppas att det går att fixa så att jag blir stylad igen, med tanke på mina arbetstider den dagen.
Omar är fenomenal med saxen, precis som jag är med nålen..? ;) och jag ser fram emot att både få träffa honom igen och låta honom fixa min frill.

Du gillar kanske också...

11 svar

 1. Miss Attitude skriver:

  *tihi* Kämpigt ang ditt barn, inte kul när dom blir uppkäftiga och tror dom kommer undan med det.
  Lycka till!

  Härligt med omstylat hår!! Jag längtar tills jag kan få min tid hos min friösr då mitt hår ser för tääskigt ut efter massa sol och bad på Mallis.

  Ha en kanon dag!
  / DKQA

 2. ninna skriver:

  tänk jag känner igen det där och jag har bara ett uppkäftigt barn än så länge då lillan är lite för liten ännu som tur är *tihi*
  Jag brukar med säga till min dotter att ”passa sig” just av samma anledning som dig, dock får jag antingen ett hånflin tillbaks eller så slåss hon eller slår på något… *frown*

  Låter ju superspännande med din stylist :) och ang din hårbottnen kan det mycket väl vara så att du reagerat på färgningen :S

 3. Jessica skriver:

  Vad roligt. Skönt att få vila håret i armarna på någon som man känner och helt litar på och kan bara sitta och njuta

 4. Ann-Sophie skriver:

  Ajaj med hårbotten. Jag tappade halva mitt hår efter en slingning en gång. Det var ingen höjdare, fyfan! :S

 5. Annelie skriver:

  Ang håret..att bleka håret 2 ggr och sedan färga det är inte bra :) Du kan vara glad att ditt hår sitter kvar. mitt hår gick AV när jag gjorde som du :) hehe
  Pratade med min frisör, hon sa att man aldrig ska försöka bleka håret själv hemma. Dessutom sa hon att färg och toningar man köper i vanlig butik innehåller restprodukter..även fast det är samma märke som går att köpa hos frisören och som frisörer använder. Fast jag köper fortf färg i vanlig butik för jag tycker det funkar och priset är okej. Har iofs köpt färg hos frissan nån gång och visst är det skillnad :)

 6. Anna skriver:

  Ja det kan inte va lätt när han nu har blivit så kaxig. Men för hoppningsvis försvinner det snart igen.. Hoppas du får tid så han kan fixa lite med håret. Det är ju super skönt när någon annan håller på med äns hår.. :)

 7. Sandra skriver:

  Haha va härliga barn är :) Min sambos systerdotter har kommit in i någon fas där hon spottar på golvet, när mamman säger åt henne att torka upp det gör hon det på en gång, sen spottar hon på samma ställe igen & går iväg…

 8. Andie skriver:

  Hoppas du får dig en look som du kommer gilla ;) Det är ju inte alla som har en privat stylist. ;)

 9. MaddeMad skriver:

  Hrm, jag tror inte Omar rekommenderar dig att färga håret på ett tag.
  Jag längtar oxå tills han kommer ”hem” för han e bäst!
  Han e billig & så jävla duktig.
  Tyvärr så finns det ingen hårfrisör som knäcker han.
  Vem har råd att gå till en hårstylist för flera tusen?
  Nä Maddi, vi ska vara evigt tacksamma att vi har Omar!
  Jag längtar!!!!
  *hart*

 10. Therese Anerland skriver:

  Två blekningar efter varandra är aldrig en bra ide.
  Har själv varit tvungen att klippa av mig allt eftersom det hade mer eller mindre dött av alla blonderingar. :(
  Lärde mig en läxa och nu är jag mörkare(naturligare).
  Alltid skönt när man har någon som man litar på som kan fixa ens hår. *love*
  Trist att grabben är så otroligt kaxig..

 11. stylist skriver:

  ja vad ska man säga jag blir rörd när jag ser att du nämt mig i din sida…är nyfiken hur du ser ut pa skallen… :S
  ser fram emot att träffa er ALLA prata en massa skit om vad vi har förlorat :)
  kram sa länge maddi
  /omar

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com