Min underbara stora sessa!

Jag är LÅNGT IFRÅN en “märkesbög” men på dagens bild råkade det nog bli så att örngottet är Marimekko, snuttis är Teddykompaniet, bodyn & napphållaren är Lundmyr (och strumporna som inte syns på bild) och byxorna är P.O.P. Bara onödigt löjlig fakta. Det råkar bara vara så att de grejorna är skitsnygga..

image

Dagens läkarbesök resulterade i en vikt på 4450 gram och hon blev felmätt. Hon var således kortare än förra besöket och det ska ni veta – stämmer ju inte. Hon mättes i ett annat rum med en annan mätare som inte är korrekt. Men skit samma – hon växer. Hon växer och utvecklas och det är inga fel på henne – tvärtom. Jag fick många fina komplimanger! Först av distriktssköterskan som tog emot oss, som tyckte att Kaeli var så FIN, så pigg och så “med”. Jag får höra det av alla. Sen kom läkaren och sa samma sak. När läkaren kom in stod Kaeli upp på skötbordet och jag höll henne i händerna. Distriktsköterskan välkomnade läkaren med ett “Här har vi en sju veckors baby som STÅR upp!” Haha. Ljuvliga unge. Som jag sa till sköterskan – “min dotter har berövat mig spädbarnstiden då de väl egentligen ska mest ligga och vara menlösa och guppa som små fiskar.. men denna lilla har inte direkt gjort det alls, hon lyfte huvudet redan på KK”.

Lilla underbara sessan!

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Louise (Lollo) skriver:

  Härligt!
  Liv står också om jag håller i henne.. Och huvudet lyfte hon efter ca 1,5 vecka :)
  Våra flickor är tidiga med allt! Härligt! <3

 2. Adrian berövade mig bebis-tiden också, vilket på ett sätt är jäkligt tråkigt då han är mitt första barn. Men stolt blir man allt av alla komplimanger! =)

 3. MansonDust skriver:

  Hehe. Stackars min mamma.. jag KRÖP omkring när jag var 3 mån, samtidigt som jämnåriga låg som ”flygplan” på golvet. ;)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.