Mina barn kunde varit föräldralösa!

06:45. Klockan ringde. Jag klev ur sängen och smällde till det vrålande fanskapet. Gick ut i köket och tryckte på ON knappen på den redan förberedda kaffekokaren. Jag gick in på toa och pissade, tog på mig min svarta silkeskimono och gick ut i köket igen för att hämta kaffet.
Men jag hade ju inte känt den vanliga kaffedoften som oftast sprider sig snabbt i lägenheten. Och jag hade inte hört min kaffekokare hinta om framgången med sitt bubblande just när kaffet är klart.
För det var det ju inte. Knappen lyste men inget bubblade. Inget kaffe.
Maskinjävelen har lagt av. Frustration. Jag måste ha kaffe på morgonen. Till min enorma lycka hade jag EN kapsel espresso kvar som jag fick av Björn i julklapp. Så jag värmde mjölk och gjorde espresson så att jag fick i mig koffein på morgonen och plötsligt kom jag att uppskatta Björn lite till.

Hade jag inte fått den julklappen av honom hade jag inte haft kaffe i morse. Hade jag inte fått kaffe i morse är risken överhängande att jag plockat fram en yxa och knackat på hos alla mina grannar och hackat sönder dem och rånat dem på kaffekokare. Och då hade jag åkt fast – med största sannolikhet. Då hade mina barn inte bara varit faderlösa utan även moderlösa. Helt föräldralösa. Och soc hade hämtat barnen och satt de på varsitt fosterhem eller barnhem och ja, det slutar ju illa med sånna ungar, det vet vi alla.
Så tack till Björn, åter igen, att tack vare honom har mina barn en mamma. Om man nu ska vara dramatisk, dvs.

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. martin skriver:

  Nu är det så att min dotter har en pappa, men med tanke på dom flesta kommuner vars anstälda aldrig kan få röven ur och göra sitt jobb, sen gör inte vår sitution det lättare, även då jag frågat dig ngra gånger om vi ej kan lösa detta själv, så som sagt min dotter har en pappa,

 2. Annika skriver:

  Måste bara få säga
  Martin – tycker du ska sluta skylla på S-torps kommun nu, för visst dem kanske precis som andra kommuner runt om i landet har sina ”handläggningstider” samt ”prattider” som kan dra ut på tid en aning. Men detta börjar bli löljigt nu tycker jag – har själv haft med dem att göra och jag kan garantera dig att om du bara TAR kontakt med dem så löser nog detta sig allteftersom, men man måste ta kontakt samt vara villig att ÅKA till kommunen barn med mor är skrivna i. Men din förlust – definitiv inte lillan eller Maddis, tor nog dem drar högvinsten så länge du håller dig borta..

 3. martin skriver:

  Men nu é det så här, jag ringer varje dag, får till svars dom ej har ngn där som kan hjälpa mig, sen så är jag varje dag i staffanstorp, tyvär så funkar ej eran kommun, lika mycket som i övriga landet, om man ej är som vissa människor, ;-) och eftersom jag enda vill är träffa min dotter, och ej bli smutskastad varken här i låsta inlägg eller i en butik inne i Malmö, så ja kämpar för mina rättigheter, såg även min dotter s mormor vid ica igår :-D, som sagt jag är i staffanstorp varje dag, har försökt enda sen min dotter föddes, :present:

  • Jessica skriver:

   Alltså förlåt mig jättemycket nu att jag lägger mig i saker
   som jag inte har något att göra med. Men är du helt tappad eller?
   Du är i staffanstorp varje dag säger du, varför har du inte gått
   upp och knackat på då? Inte för jag tror madde skulle öppna men
   ändå? Och hur va det nu, du kunde inte ta dig till staffanstorp för
   du jobbade dygnet runt, hette det inte så? För i helvete Martin,
   håll dig till sanningen för du kommer snart inte kunna hålla reda
   på alla dina lögner. Madde: Förlåt att jag skriver till honom om
   era angelägenheter men jag blir fan förbannad på allvar nu även
   fast jag eg inte har med det att göra

  • Emma skriver:

   Förlåt om jag ger dig syre åt din eld, men… HAHAHAHAHAHAH! Du är allt rolig du, du låter lika trovärdig som att tomten och tandféen finns på riktigt.

   Tack iallafall för ett gott skratt!

 4. Tänk att han ska vända på allt hela tiden….

 5. jasas skriver:

  Haha, jag är också sån som kan dra iväg i tankarna ;-)

 6. Bara jag skriver:

  *visslar* Here we go again…. nananan trallalalala

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com