Mina barn VS kroppsmodifikation

Ibland får jag konstiga, oväntade kommentarer, out of the blue…

Bilddagboken t.ex

sofia Idag, 09:54
jag tycker inte att du ska låta dom ska få göra tatto och ta massa hål .

Svar: Nähä?
1 – Har jag sagt det?
2 – Varför inte?

Jag fattar inte vart det kom ifrån? Har jag nånsin sagt att de ska få göra massa tatueringar och piercings när de blir stora? Eller förutsätter folk att jag kommer automatiskt påverka/influera mina barn att gör kroppsmodifikationer för att jag själv gjort det? What ever happened to free will?

Vart står jag egentligen i denna frågan
being what I am & looking the way I do & doing what  do..

Jag kommer inte låta mina barn göra någon tatuering förrän de är 18 år gamla och jag inte kan bestämma. När de väl bestämt sig för att göra en tatuering vill jag vara så delaktig så möjligt och se till att de är etthundrajävlatio procent säkra på sitt motiv och placering. En tatuering är svår att ångra.

Om de är under 18 och vill göra en piercing kommer jag inte att godkänna någonting som jag anser vara extremt eller helt opassande. Genitala piercings är out of the question. Ögonbryn, jovisst (även om jag personligen tycker det är asfult), läppen, jo.. öronen, självklart.. Bröstvårta får vi nog diskutera om den frågan kommer upp, mest för att jag vet hur dåligt det kan läka.

Så nej.. bara för att jag själv är piercare ochhar både piercings och tatuerngar, så innebär det NTE att jag autoamtiskt vill eller tyckre att mina barn ska göra exakt likadant som jag.

Enough with the goddamn prejudice!

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Andie skriver:

  Jag tycker att det är väldigt konstigt att folk tar för givet att dina söner kommer att tatuera sig ha piercings faktiskt. De kanske inte alls vill det. Men vissa människor vill bara lägga sig i så enkelt är det.

 2. TuffLoysan skriver:

  Hörde att du skulle upp till Östersund å jobba nästa helg.. En kompis har bestämt sig för att pierca naveln, å hade bokat tid på India nästa fredag. När jag fick veta att det var du som skulle göra det så tyckte hon jag skulle följa med. Hade som varit kul å träffa dig live =)

 3. Jasas.se skriver:

  Ja snacka om att ta upp en fråga från ingenstans. Klart att dem säkerligen ser upp / kommer att se upp till dig. Och dem kommer se på tatueringar / piercingar på ett helt annat sätt än vad andra barn med otatuerade / opiercade föräldrar, kanske gör. Men bara för det så kommer kanske inte dem ens göra varken tatuering(ar) eller piercing(ar). Det är väl upp till dem, då dem är över 18.

  Intressant läsande, i vilket fall.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.