Mina bröst tjöt?!

Lo Mina dagar i Östersund är förbi för denna gången. På fredagen hade jag mycket att göra men lördagen var lite mer gles. Jag hade några intressanta piercings men min favorit denna gången var den bindi jag satte på en kund. Det var vansinnigt varmt i norrland och nätterna var ljusa igenom. Lördagskvällen spenderade jag med Lorelai och några drinkar, innan hennes sambo mötte upp oss och drack lite med oss. Det var kul att få umgås “på riktigt” med Lorelai och vi kommer så fruktansvärt bra överens, hon är väldigt lik mig på många sätt och samtalsämnen tycktes aldrig ta slut. Jag hade huvudvärk hela kvällen som inte blev bättre, så min kväll blev relativt tidig och jag var hemma mellan 00-01. Tack lil’lo!

Nu befinner jag mig återigen på min skånska mark och hemma igen. Det gick bra med resan hemåt. När jag hade checkat in mitt bagage och skulle passera säkerhetskontrollen kände jag mig väl rutinerad. Jag hade inga fickor och tog till oh med av mig halsbandet, i fall om att det skulle pipa. Jag la det i min handväska som fick åka igenom röngten och jag gick lugnt förbi metalldetektorn som började tjuta högt och barbariskt som om jag vore en terrorist. Den kvinnliga vakten bad mig sära ben och armar och hennes händer smekte mig varsamt över hela kroppen och det kändes extra olustigt eftersom jag hade tunna kläder på mig och hon var inte ett dugg blyg där hennes händer gled jäms min midja, mage, rygg, vid låren och ner mot benen. “Kan du tömma fickorna” undrade hon. Det blev svårt efersom jag inte hade några fickor. Hon hade inget annat val än att släppa mig, för där fanns ju inget att hitta. Och jag blev fundersam och undrade vad det kunde varit som tjöt.. Nog att jag har mycket metall i kroppen med mina piercings men de ger inga tjut av sig. Så jag funderade.. jag gick in och satte mig vid min gate och tänkte ‘fan, jag måste smsa Lotta’ och sträckte ner handen mot min behå där jag hade mobilen. MOBILEN!! I BEHÅN!! AHA!! Där har vi boven i dramat, det var det som tjöt.. jag hade ju glömt lägga av mobilen och vakten smekte inte brösten på mig. Haha, tänk at tjag kom undan med det.. tänk vad annat man kan gömma i behån om de är lite försiktiga med att tafsa på tjejers bröst i säkerhetskontrollen… Jag övervägde att gå tillbaka och berätta men bestämde mig för att inte bry ig så mycket. Om det hade varit ått hade de säkert kallat på mig. Så jag satte mig ner, läte lite i min bk men hämtade en tidnng istället som jag läste innan jag gik upp på flyget. Jag hade just satt mig till rätta när en man kommer fram i gången och tittade rakt på mig – “Glömde du din bok?”  undrade han och sträckte fram boken jag hade lagt bredvid mig vid min gate men inte tagit med mig. Tänk att han hade sån koll på mnig, vart jag satt och vad jag läste och att jag glömde den boken. Hrm.

Resan till Arlanda gick bra och jag gick från gate till gate och steg ombord och satte mig på min plats tilldelad. En kvinna kom fram och undrade om vi hade tagit rätt platser för hon hade samma nummer. Det löste sig. Sen kom en flygvärdinna fram och undrade om jag kunde flytta mig till en annan del av planet för de hade en ensamåkande liten flicka som hon ville ha på min plats. Jag är inte den som är den utan flyttade mig utan problem. Jag gick bakåt och såg att Timbuktu satt på samma flyg som jag, hittade min plats bredvid två skäggiga karlar och satte mig till rätta och undrade varför de just placerar ensamåkande flickor bredvid män. Tanken slog mig för att jag minns på vaktmötet, när vår head-of-security poängterade just det där om bortsprungna barn – om vakten i fråga är en man ska de hitta en annan kvinnlig vakt snarast möjligt. Varför? För vad är det föräldrar varnar sina barn för? Jo, fula gubben. Inte gumman, men gubben. Så barn helt generellt känner sig oftast tryggast i sällskap av kvinnor. Men på flygen, både till Östersund och hem igen placerades de ensamåkande barnen bredvid män. Jag är nog löjlig som reagerade, men tanken slog mig för att jag fick detta poängterat för inte så länge sedan.

När jag kom fram till Malmö Airport stod Martin och väntade på mig, leendes och med öppna armar. Han tog min väska och vi körde hem till pojkarna och åt middag hos mina föräldrar innan vi gick hem och tog det lugnt resten av kvällen.

Idag är det ny vecka och nya tag som gäller och det känns som om jag inte hade nån paus emellan. Jag har hunnit fika med Dizzy i morse, gå ner till banken, handla på ICA och systemet, hem och fika med Pernilla och skriva allt detta. Nu ska jag försöka hinna med att plocka undan lite här hemma innan killarna ska hämtas på dagis.

Jag fyller ju år på torsdag och har min 30-års fest på Lördag. Jag har längtat till denna festen men ju närmare vi kommer desto mer känns det inte som en big deal. Särskilt som om det inte verkar vara så viktigt för några mina vänner som antingen har annat för sig eller planerar annat. Jag har bjudit omkring 30 pers men som det känns nu har jag tur om det kommer 6 eller så stycken. Jag fyller 30.. en gång. Jag har sällan fest och hade tänkt detta skulle bli en sjuhelvetes fest men det verkar inte bli så. Nån måste jobba och kan inte ta ledigt (jag förlåter dig Dizzy och förstår). Några ska på annan fest (jag förlåter dig Emma, det är din sambos födelsedag). Några kommer hit en stund och säger hej för att dra vidare för att festa med andra kompisar. Jahapp.. Grattis på 30 års dagen missmaddis.. Synd att du inte fyller 30 en gång till?
Trist läge att de viktigaste av mina VIP-vänner är de som har andra åtaganden. Jag tackar min lyckliga stjärna för Lotta. För det är faktiskt så, i alla lägen, så är Lotta den som inte sviker. Sådär, nu har jag kräkt av mig lite.

Sorry peps, it had to be done.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Lorelai skriver:

  Oh! Jag behöver nog ha tjutande bröst! :) Implantat, en cykeltuta! *clap*
  Thanks babe, jag hade väldigt skoj jag med. Min huvudvärk var lil’lo värd, liten. Sympatiserar fullt ut med att du behöver lägga dig tidigt.
  Vi blev kvar lite till, fick sällskap av en vän som senare körde hem oss. Troll behövdes luftas väl hemma och det tänkte han absolut göra i morgonrock!? :o Den är ju inte ens läcker… randig och dan. Måste nog skaffa honom en cool en. Det eller en rosa.

  Får försöka flörta med min sugerdaddy för en suparhelg i Staffanstorp. :p

 2. Emma skriver:

  Tycker du det blir kris kan du alltid ta med partajet och våldgästa min sambo *moahahahaha* Vi har mer plats här och garanterat mer att dricka. :D

  Tusen tack för presenten sötnos! Du är helt underbar! *kjerlek*

 3. jenkan skriver:

  tråkigt att du känner så om festen, men då får vi få som kommer se till att de blir en super bra fest, så du känner dig verkligen firad. Ska se vad man kan göra *hihihi* *yay*

 4. Sarah skriver:

  Vet precis hur det är, ville själv fira de med de närmaste vännerna o sen gå ut o partaja, vilket de visste i god tid, men när kvällen väl var mot sitt så hoppade de flesta av. Gissa om att jag blev besviken, som sagt, man fyller bara 30 en gång, och jag hoppas att din 30årsdag blir bättre än min

 5. TuffLoysan skriver:

  Vill inte säga detta egentligen, men tänk om alla som dragit sig ur bara spelar.. och att dom planerat ett hejdundradens firande för dig =) Sånt ser man juh på TV/film ibland =)

 6. missmaddis skriver:

  TuffLoysan, i wish that would be the case, men det är det inte.

 7. Bara jag skriver:

  Om man vänder på det så tycker jag att det e DERAS förlust mer än det är din.
  Dom kommer att missa en hejdundrande rolig kväll.. Så det så….. *rock*

  Sen räcker det ju… JAG kommer *cheer*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com