ante omnis mea familia

Mina feminina söner

Allt går som det ska, allt är på rätt väg. Gårdagen flöt på men kändes någt avtrubbad och jag ser hellre att det blir mer ös idag. På min planering står övningskörning med Emma och jobb till 20.

Fredag och Lördag denna veckan ska jag ha en annan piercare att gå bredvid mig. Han ska få jobba lite extra hos oss och hoppa in då och då (exempelvis när jag reser till Östersund eller inte kan jobba av nån annan  anledning). För trots att man har samma yrke arbetar man inte alltid på samma sätt och använder samma verktyg och ibland kan man behöva anpassa sig till sitt nya jobb och kanske lära sig nya rutiner.

I morse var pojkarna sugna på att föna håret. Det blir så när pojkar växer upp med en ensamstående mamma – de blir lite faggy. De ser mamma sminka sig, trixar med kläder, fixar med håret och kidz learn what they live. Och dessa två lever med mig som gärna lägger tid på mitt utseende. There, I said it!  Killarna får inte så många maskulina influenser i sitt liv. De ser ingen raka sig, rapa eller klia sig i skrevet. Eller jo, rapar gör jag. Bättre än de flesta, haha. Så det förvånar mig inte om de blir feminina killar, det får jag ta för jag vägrar raka min haka. Jag kan tänka mig hur det anske faller sig mer naturligt för killar som växer upp med sin pappa, att börja raka sig, men för oss blir det en helt annan grej. Jag mnns vilket tjohej det var att lära dem att stå upp och kissa, haha. Jag kunde ju inte direkt demonstrera och jag hade inga vettiga argument utifrån bartns perspektiv. “Du är kille, du ska stå upp och pissa” Men varför? För att du är kille!? Det håller liksom inte.. Men so far, so good, de står upp och pissar. Men nån av de har inte fattat begreppet om att spola efter sig. Gud nåde den ungen när jag kommer på vem det är.

Det är nog mest på gott & ont det där med att växa upp med en ensamstående mamma, jag ska skriva vad jag tycker och tänker om det hela nån dag.

De kanske inte blir bögdesigerns, de kanske blir stylister!

Phini satt mest och fixade med håret och Laaiti.. vaddå dramaqueen?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “Mina feminina söner”