ante omnis mea familia

Mina gayiga söner

Jag har glömt varför jag städar. Av vilken anledning plockar jag undan allting, när barnen drar fram massa grejor på golven som inte plockas undan? Varför torkar jag av borden när de ändå kladdar och spiller på det igen? Och varför i helvete lagar jag massa mat som ingen jävel äter?! "Jag är mätt, jag vill inte ha, det är äckligt". Otacksamma ungar.. städa själv. Diska din egen disk. Tvätta dina egna smutskläder, det är ju DU som smutsat ner det! Satan vad jag längtar tills jag kan säga det och inte laga mat till dem som de inte uppskattar ändå. "Laga din egen mat, köp pizza för dina egna pengar, sucker" – det ska jag säga när de blir äldre.

<KENOX S630  / Samsung S630> Vi råkade ut för en mindre olycka här hemma idag. Eller ja, inte vi utan Phini. Jag vet inte hur det hände eller vad som hände, men just som jag serverat fisken och potatismoset med ärtor hörde jag ett illvrål från hallen och Phini kommer fram till mig alldeles hysterisk. Hans näsa spruta blod och det var nästan ett skräckscenario och han hade ont nästan precis överallt. Han sa att han hade ramlat när han körde med sin nya rejserbil han fick av morföräldrarna.
Och inte lite heller, by the looks of it. Han var inte sugen på mat men satt vid sin plats och bara storlipade med en papperstuss i näsan. Han var otröstlig och jag var maktlös. Inget jag sa eller gjorde hjälpte. Han åt någon timme senare när han hade slutat tycka synd om sig själv.. han grät ju faktiskt det högt och tydligt "åååååååååååååååh stackars maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!" Och sen hata han den bilen och det var nästan bitterljuvt för img. Det hade ju snabbt blivit favorit presenten och det var inte jag som gett honom den. Och ni mammor vet att det är MAMMAS present som SKA VARA BÄST. Så ja, det var med ett elakt litet "muah-hah" som jag tittade när han bojkottade bilen och satte sig med målarböckerna han fick av MIG. Och nu ser han ut som en tomte med den röda näsan, hahaha!

Phini och Laaiti var lite smålustiga ikväll när de fick för sig att prova min behå. De uppförde sig som barnsliga pojkar som retas med flickor och jag kunde faktiskt inget annat än att skratta åt dem. Söta ungar. Om inget annat fick jag fler bilder som kommer att övervägas att användas till stundetplakat. Antingen dessa eller den där bilden jag har på Laaiti när han trillar nästan ner i toastolen, hahahaha. Guldklimp-kodakmoment. Fan vad han kommer hata mig för det. Den bilden har en EGEN sida i ett fotoalbum här hemma.

<KENOX S630  / Samsung S630> <KENOX S630  / Samsung S630>

Gay/Transa-varning?

Och jag vill fortfarande veta vilka inlägg som ni särskilt kommer ihåg. Helst så specifikt som möjligt och jag tackar för alla era vackra ord om vad ni tycker om bloggen som helhet.. men jag sitter med uppgiften att leta upp X-antal inlägg som är värda nått speciellt. Och det ska ju helst inte vara de låsta, privata inläggen.. för de är ju just låsta. HÄLP MI!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 tankar om “Mina gayiga söner”

%d bloggare gillar detta: