Mina kunder är BLOGGARE!

Alla tycker vi väl nog att det är kul att bli omnämnda i bloggar, särskilt om man får goda vitsord. Inte mindre än två bloggare har den senaste veckan blivit piercade av mig och det är kul att få höra att kunderna är nöjda.

Ur Matildas blogg:

Yeay, var på trianglen igår med Sutt & Björn då dom ångrade sig angående Bakken för att dom tyckte det var för kallt!
Sagt och gjort, dom hämtade mig rint 16:00 & vi körde mot Malmö!
Hitta parkering, och sen in till Trianglen! Gick in på India direkt och boka tid för min Industrial piercing! Fick tid 17:20, och tro mig! Har aldrig varit så nervös innan, herrejävlar! Under tiden gick vi runder i lite affärer och kolla.. Och jag kolla på klockan typ hela tiden! haha!
Kom in där 17:20, och fick gå in i det som jag kallar piercingrum :D Blev piercad, och ont som FAN gjorde det också! Det värsta jag gjort inom piercing.. Fyfan! Ska aldrig göra om det.. Usch! Men snyggt blev det.. Satte i två ringar då det läker bättre tydligen :) Ska sätta i staven om 8 veckor ungefär! Blev riktigt nöjd faktiskt & det tackar jag Maddi för ! :)

ur Anjélicas blogg:

Varför ljuger ni för mig? Alla säger att det känns inte, o om man klarar ett blodbrov så klarar man detta. HA, jag bevisar motsatsen nu: PAIN=) Bilder kommer senare, är omplåstrad en stund till nu=)
Min piercare – eller vad man ska kalla det – var störtskön! Blev trygg av henne, men det hjälpte som sagt inte mot smärtan. Fick tillochmed hennes blogg =)
Min piercing är uppochner<3 blev coolt. Men har ingen hur ovanför naveln=)
Är ni inte nyfikna nu=)?

 

Och tänk, Matilda är faktiskt en utav mina stamläsare som följt min blogg ett  bra tag. Vad konstigt det blev efteråt när jag kom på att jag faktiskt VET vem hon är.
Jag tycker att det är ENORMT roligt att läsa kundernas upplevelse efter deras visit hos oss på India.

Tack till er bägge!

Du gillar kanske också...

9 svar

 1. Fotograf skriver:

  Och mina kunder består av googlare. Men det kanske inte är konstigt då jag ligger etta på ordet fotografen.
  Bara att säga grattis till folk som bloggar och länkar till dig. Suverän sökmotoroptimering så det tjongar om det.

 2. Emma skriver:

  Det är ren ego-boost att läsa om sig själv när det är bra grejer! När det är dåligt är det förstås inte lika roligt.. Fast vissa säger ju att all PR är bra PR, eller hur var det nu?

 3. Jana skriver:

  Ni på India är ju skitbra!

 4. Emma skriver:

  Förstår att det är kul! :)

 5. Stephie skriver:

  haha, jag är en av dom som bloggar som har piercat mig hos dig! :) Tagit hål i örat & en off-labrett hos dig :)

 6. Jessica skriver:

  Jo, det måste vara skoj att få se dem irl

 7. Anjélica skriver:

  hihi^^ Måste vara skoj att läsa det =) Efter chocken släppt så visste man hur man kände egentligen:)

  Jo, jag har sett sådana reverse-piercingar, men inte i verkligheten. Ni har inte det på India? De var supersnygga på den sidan du skicka, men frakt o MIN-beställning var dyrt. Du kanske vet en svensk sida som säljer sånt? Hittade inte nåt själv(A)

 8. Tale skriver:

  How cool!  :-)

 9. Anna skriver:

  Ja det är ju alltid kul när folk skriver något bra om än.. *angel*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com