Mina öron blöder

ÄNTLIGEN!! Jullovet är förbi och barnen är tillbaka på skola och fritids! Nog för att jag älskar mina barn men det är jäkligt skönt när de är hemifrån. När man slipper skrika, tjata och medla hela dagen lång. Lyssna på deras tjat, deras konstanta bråk och detta evinnerliga “Jag har inget att gööööra!!”
Och de tycker förmodligen att det är kul att vara tillbaka på skolan igen och träffa sina kompisar.

DPP_0220Kaeli börjar dagis först på tisdag så henne får jag stå ut med. Det mest dryga med den ungen är hennes konstanta babbel. Hela tiden. Hon slutar aldrig att prata – hon har alltid något att säga och hon tycker någonting om allting och det ska hon berätta hela tiden. Jag har inte en SUSNING om vart hon kan ha fått DEN egenskapen från…?

Nåja. Vi gick till City Gross idag, jag och Kaeli, med Keeron. Och hon pratade och pratade och pratade. Se själva (klicka): Video av missmaddis.com.
Det var 1 minut av många.. Mina öron blöder.


Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Jessica jönsson skriver:

    Haha :)

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.